Yvonne Keyzer

Open en oprecht

Yvonne Keyzer straalt openheid uit. Uit haar blik en stem blijkt oprechte verwondering. Ze is nieuwsgierig naar je en vraagt graag door, maar het belangrijkste van alles is dat ze weet te relativeren: “Humor. Dat is wat ik terugkrijg van mensen. Ik ben een positief mens en wil vanuit daar anderen in hun kracht zetten. Termen als empathie en een groot inlevingsvermogen omschrijven mij uitstekend.”

Een positief verschil

Ooit begonnen als secretaresse maakte Yvonne al snel de overstap naar communicatie. Ze wilde echter nog meer. Toen ze in 2015 via de bank, waar ze nog steeds werkt als communicatiespecialist, de kans kreeg collega’s te gaan coachen op zowel zakelijk als privéterrein, greep ze dat met beide handen aan. Het beviel zelfs zo dat ze sinds vorig jaar haar eigen praktijk heeft als coach/counselor en hypnotherapeut: “Ik vind vooral de combinatie van coaching en communicatie prachtig. Het versterkt elkaar. Bij beide gaat het over luisteren met aandacht en zonder oordeel. Wat beweegt je? Wat is je verhaal? Wat zit erachter? Hiermee bezig kunnen zijn, verrijkt mij als mens. Zo komt mijn passie voor zowel coaching als communicatie samen.”

Het werk als coach sluit naadloos aan bij haar drijfveer positief het verschil maken in het leven van een ander: “Het past gewoon bij wie ik ben. Oprecht in de ander geïnteresseerd. Betrokken. Ik merk dat mensen eigenlijk van nature bij mij terecht komen voor een luisterend oor of een praatje.”

Live your life to the max

Yvonne is een levensgenieter. Ze heeft graag mensen om zich heen en brengt veel tijd door met gezin, familie en vrienden. Die betrokkenheid bij mensen, dat is ook wat haar beweegt als coach. Ze noemt zichzelf een cliëntgerichte coach: “Ik heb diverse tools in mijn bagage en door mijn eigen levenservaring en mijn werkervaring in het bedrijfsleven kan ik mij goed inleven en weet ik waar jij het over hebt. Zo kan ik je verder helpen. Ik ben breed geschoold. Dit alles maakt dat ik heel goed kan aansluiten bij wat past bij jou.”

Ze start altijd met een uitgebreide intake: “Aansluiten vind ik het allerbelangrijkste. Daarom kijk ik aan het begin van het traject uitgebreid met je waar je zit en wat er werkelijk speelt. Samen maken we een plan met wat we aan de slag gaan. Dat betekent niet dat we de boel daarmee dicht timmeren. Integendeel. In ieder gesprek is er ruimte voor wat zich dan aandient en sturen we zo nodig bij. Tussendoor toetsen we regelmatig of we nog op de goede weg zitten. Uitgangspunt is altijd dat jij het uiteindelijk zelf moet doen. Ik begeleid je door je handvatten in de vorm van oefeningen en tips te geven. Door je een spiegel voor te houden en je te stimuleren in je persoonlijke groei en ontwikkeling, steeds een stapje verder. Op weg naar het doel dat jij wilt bereiken.”

Kunnen we je helpen?

Yvonne Keyzer

Kunnen we je helpen?

Maak kennis met onze andere ChangeCreators

Kunnen we je helpen?