Werkfit Maken

Heb je een klant die wel kan werken, maar dat tijdelijk niet kan? Die wel aan de slag wil, maar daar wel wat ondersteuning bij kan gebruiken? Dan kunnen we jouw klant met de re-integratiedienst Werkfit Maken helpen (weer) fit te worden voor betaald werk. 

Werkfit Maken is een re-integratiedienst waarin je klant samen met een ChangeCreators adviseur werkt aan het versterken van zijn werknemersvaardigheden, het verbeteren van zijn persoonlijke effectiviteit en het verkennen van de arbeidsmarkt. Hierbij maken wij gebruik van verschillende middelen die de klant hierbij ondersteunen, zoals een beroepskeuzetest. 

Waarom kiezen voor Werkfit Maken bij ChangeCreators?

  • Hoog slagingspercentage
  • Begeleiding in of nabij de woonplaats van de klant
  • Ruime ervaring in het uitvoeren van re-integratie- en jobcoachtrajecten voor UWV
  • Blik op Werk-keurmerk en een jobcoacherkenning 
  • Groot netwerk, wat de kans op werk voor de klant vergroot,
  • Gekwalificeerde adviseurs, die deskundig zijn in het begeleiden en bemiddelen van mensen met lichamelijke en psychische problematiek

Kunnen we je helpen?

Wil je met ons van gedachten wisselen over hoe wij jouw klant kunnen begeleiden in een Werkfit Maken traject? Bel of mail gerust.

035 – 6215932
Stuur ons een e-mail

Waarom ChangeCreators?

Wij inspireren je klant om te ontdekken wie hij is, waar hij voor staat en wat hij nodig heeft om lekker in het werk te (gaan) staan. In onze re-integratietrajecten helpen we de voorwaarden te creëren, die nodig zijn om goed te functioneren en uiteindelijk een passende werkplek te vinden.

Waar kunnen we mee helpen?

Wil je meer weten over Werkfit Maken bij ChangeCreators?
Bel gerust tijdens kantooruren naar 035 – 6215932. Of stuur ons een e-mail.