Voor mensen met een UWV-uitkering

Als je wegens ziekte of arbeidsongeschiktheid langdurig bent uitgevallen, kan het zijn dat het UWV jou een re-integratietraject aanbiedt bij een re-integratiebureau. Hierbij mag je zelf bepalen bij welk bureau je dat gaat doen. Natuurlijk hopen we dat je voor ons kiest! 

Waarom je dat zou moeten doen? Als eerste hebben onze adviseurs verschillende achtergronden en expertises. Hierdoor kunnen wij maatwerk leveren. Een traject dat past bij jouw wensen en mogelijkheden. Hieronder vind je de opties:

Wij geloven in een persoonlijke aanpak. Daarom heb je regelmatig een afspraak met een adviseur, waarin jullie face to face aan de slag gaan. Om jou optimaal te ondersteunen, streven we er bovendien naar je te matchen met iemand in je eigen woonplaats of dicht daarbij in de buurt. Daarbij letten we er op dat deze adviseur kennis heeft van de belemmeringen die ervoor gezorgd hebben dat jij bent uitgevallen. Dat zorgt voor (h)erkenning. Wel zo fijn toch. 

Ben je UWV professional? Kijk dan hier.

Ben je UWV-professional?

Als UWV-professional span je je in om je klanten met AG-, ZW- of een WW-uitkering (<35%) weer richting werk te begeleiden. Voor klanten waarbij de kans op vinden van werk heel klein is, kan je bij ons een begeleidingstraject inkopen. Wij begeleiden dan jouw klant en houden jou op de hoogte hoe het hem/haar vergaat. Zo kun jij onze begeleiding op afstand volgen.

In het kader van re-integratie bij arbeidsongeschiktheid bieden wij de volgende diensten: Modulaire Re-integratiediensten, Werkfit Maken, Naar Werk en jobcoaching.

Je klant weer aan het werk

Wij vinden het belangrijk om jouw klant centraal te stellen bij de re-integratie. Alleen door met maatwerk aan te sluiten bij de hulpvraag kunnen wij gedegen resultaten neerzetten. Onze ervaren en deskundige adviseurs gaan het liefst bij de klanten thuis met de klant aan de slag. Zo maken we de weg terug naar werk zo laagdrempelig mogelijk en gaan we samen voor het maximale resultaat: passend werk.