Naar Werk

Heb je een klant die werkzoekend is, maar ondersteuning kan gebruiken bij het (weer) betreden van de arbeidsmarkt? In dat geval kunnen wij hem met de re-integratiedienst Naar Werk begeleiden bij het vinden én behouden van betaald werk.  

In de re-integratiedienst Naar Werk werkt je klant samen met een ChangeCreators adviseur aan het krijgen van inzicht in zijn eigen kansen en mogelijkheden. Deze vertalen we naar de huidige arbeidsmarkt: welke functies daarin passen bij het profiel van je klant? Daarbij is cruciaal welke voorwaarden de klant nodig heeft om het werk te kunnen blijven volhouden. Wij gaan dus niet voor een snelle oplossing, maar streven er altijd naar de klant te plaatsen in duurzaam, passend werk.  

Waarom kiezen voor Naar Werk bij ChangeCreators?

  • De juiste klik vinden wij erg belangrijk, daarom gaan wij op zoek naar de juiste adviseur voor jouw klant 
  • Begeleiding in of nabij de woonplaats van de klant
  • Maatwerk passend bij de vraag en problematiek van de klant
  • Onze adviseurs zijn specialisten in het vakgebied, met minimaal een hbo-opleiding, aangevuld met een post-hbo-opleiding tot loopbaanadviseur of (job)coach

Kunnen we je helpen?

Wil je met ons van gedachten wisselen over hoe wij jouw klant kunnen begeleiden in een Naar Werk re-integratietraject? Bel of mail gerust.

035 – 6215932
Stuur ons een e-mail

Waarom ChangeCreators?

Wij inspireren je klant om te ontdekken wie hij is, waar hij voor staat en wat hij nodig heeft om lekker in het werk te (gaan) staan. In onze re-integratietrajecten helpen we de voorwaarden te creëren, die nodig zijn om goed te functioneren en uiteindelijk een passende werkplek te vinden.

Waar kunnen we mee helpen?

Wil je meer weten over Naar Werk bij ChangeCreators?
Bel gerust tijdens kantooruren naar 035 – 6215932. Of stuur ons een e-mail.