Voor medewerkers

Soms zit het tegen en loop je vast op je werk. Je valt (langdurig) uit omdat je ziek bent of op een andere manier arbeidsongeschikt bent geraakt. Ook kan het zijn dat je vanwege een conflict niet goed (meer) op je plek zit of dat je je afvraagt of het werk dat je nu doet wel iets is dat je wilt blijven doen. Herken je dit? Dan ben je bij ons van harte welkom om een van onze onderstaande trajecten te volgen. Misschien goed om te weten dat je een aantal daarvan ook kunt inzetten met je transitievergoeding.

Van ons krijg je altijd deskundige steun, waarmee jij weer verder kunt. Een betrokken adviseur die jou helpt bij het re-integreren in je werk, bij je huidige werkgever of bij een andere werkgever. Die meekijkt naar wat voor jou belangrijk is in je werk (zingeving) of die je ondersteunt bij zaken die je lastig vindt in het werk. Die jou centraal stelt in het traject dat je bij ons doet. Jij moet je immers wel kunnen vinden in het plan van aanpak en de werkwijze van de ChangeCreators adviseur. 

We waarschuwen je alvast dat wij niet gaan voor een ‘quick fix’. Je moet wel bereid zijn het nodige werk te verzetten, zodat je uiteindelijk verder kunt in een duurzame oplossing. Daar gaan wij voor. Jij hopelijk ook!

Transitievergoeding

Ben je ontslagen en heb je daarbij een transitievergoeding meegekregen om makkelijker van werk naar werk te komen? Dan denken wij graag met je mee hoe je dat bedrag kunt inzetten in een traject bij ChangeCreators. Hierin ondersteunt een van onze deskundige adviseurs je bij wat jij nodig hebt om zo snel mogelijk ander werk te vinden. Zoals bij de acceptatie van het ontslag. Bij het in kaart brengen van je kwaliteiten en interesses (loopbaanbegeleiding). Bij het zo snel mogelijk vinden van een nieuwe werkkring (sollicitatiebegeleiding, bemiddeling, jobhunting).