Loopbaanbegeleiding: van vraagstuk naar zingeving in je werk

Het gevoel dat je van baan zou moeten veranderen, omdat je bent vastgelopen. Dat kennen we allemaal wel. Soms komt het uit jezelf. Omdat de baan waarin je nu zit, niet uitdagend (meer) is en je daarom om je heen kijkt. Of omdat je problemen ervaart met je collega’s of je chef. Het kan ook zijn dat het van buiten wordt opgelegd. Omdat je een werkgever hebt die je in het kader van loopbaanontwikkeling en mobiliteit uitdaagt om na te denken over je carrière. Of omdat je in het kader van outplacement of re-integratie een loopbaanadvies nodig hebt. In alle gevallen is het zinvol in een loopbaantraject eens goed te kijken naar waar je vandaan komt en waar je naar toe zou willen in je werk, zodat je onderbouwd verder kunt.

Op weg naar werk dat weer leuk is

Als je bent vastgelopen in je loopbaan is het best een opgave om erachter te komen wat je dan wel wilt en hoe je verder moet. Natuurlijk kun je zelf wat testjes online doen maar ja, laten we eerlijk zijn, het is niet makkelijk om vervolgens de uitslag daarvan te vertalen naar een loopbaanplan. Daar heb je toch echt wel wat expertise voor nodig. Dan is het fijn dat een ervaren ChangeCreators loopbaanadviseur je kan helpen bij het leggen van verbanden tussen jouw persoonlijke en professionele profiel en de arbeidsmarkt. Zodat jij kunt bepalen welke weg je écht wilt nemen in je loopbaan (zingeving).

Voordelen loopbaanbegeleiding

  • Professionele loopbaancoach die jou écht richting kan geven
  • Inzicht in jezelf: je talenten, kwaliteiten en ontwikkelpunten
  • Nieuwe kansen door nieuwe inzichten
  • Leren denken in mogelijkheden

Kunnen we je helpen?

Wil je met ons van gedachten wisselen over je loopbaantraject? Bel of mail gerust.

035 – 6215932
Stuur ons een e-mail

Waarom ChangeCreators?

Wij inspireren je om te ontdekken wie je bent, waar je voor staat en wat je nodig hebt om lekker in je werk te staan. In onze re-integratietrajecten helpen we je de voorwaarden te creëren, die nodig zijn om goed te functioneren en een nieuwe, passende werkplek te vinden.

Waar kunnen we mee helpen?

Wil je meer weten over loopbaanbegeleiding bij ChangeCreators?
Bel gerust tijdens kantooruren naar 035 – 6215932. Of stuur ons een e-mail.