Waarom ChangeCreators? Ervaren re-integratieadviseurs • Ambitieus • Landelijk • Diverse specialiteiten Meer info »

Voor verzekeraars

Bedrijven zijn verantwoordelijk voor hun zieke medewerkers totdat het tweede ziektejaar is beëindigd. Indien een werkgever eigen risicodrager is, blijft deze ook na het tweede ziektejaar verplicht om de re-integratie vorm te geven. Aangezien veel bedrijven verzekerd zijn voor de eerste twee ziektejaren of de periode daarna, werkt ChangeCreators regelmatig voor verzekeraars.

Loopbaanscan

Loopbaan

Coaching

Omscholing

Werkervaring

Sollicitatie

Spoor 2 traject

Spoor 3 traject

Omdat wij gericht zijn op verbetering

Zieke medewerkers brengen vaak hoge kosten met zich mee en werkgevers kunnen dit risico afdekken door zichzelf te verzekeren.  Vandaar dat wij vaak met u als verzekeraar te maken hebben. Met name als het om eigen risicodragerschap gaat en de werkgever na een WIA keuring verantwoordelijk blijft voor re-integratie.

Hoewel herstel niet altijd mogelijk is, streeft ChangeCreators ernaar om de situatie voor alle partijen te verbeteren. Dat betekent: de medewerker op een passende plek krijgen, waar de voorwaarden om goed te kunnen functioneren aanwezig zijn of kunnen worden gecreëerd.  Op die manier verdient de medewerker een eigen inkomen, wordt de uitkering lager en verhaalt het UWV minder kosten op de (voormalige) werkgever.

Om de gewenste doelen te bereiken, gaan we stap voor stap en individueel met uw kandidaat aan de slag. ChangeCreators heeft een groot netwerk van werkgevers die er voor open staan om mensen vanuit de re-integratie een kans te geven. Ook hebben onze professionals kennis van lichamelijke en psychische problematiek en kunnen we na plaatsing, indien nodig, begeleiding bieden op de werkplek (jobcoaching). 

Meer weten over hoe wij naar re-integratie kijken?
Lees dan ons magazine Change en volg ons op LinkedIn of Facebook

Download gratis onze uitgave Change