Waarom ChangeCreators? Ervaren re-integratieadviseurs • Ambitieus • Landelijk • Diverse specialiteiten Meer info »

Vacature management assistent Hilversum

Ben jij gastvrij en op zoek naar een afwisselende functie als management assistent waarbij je onze adviseurs ondersteunt? Zorg jij er graag voor dat alles op administratief gebied op rolletjes loopt? Houd je voor iedereen het overzicht en sta je stevig in je schoenen? Vind je het bovendien leuk kandidaten met een glimlach en een verse kop koffie te begroeten en neem je met evenveel plezier de telefoon aan voor een telefonische intake? Dan willen wij graag met je kennismaken!

Waar je gaat werken

ChangeCreators is een middelgroot re-integratie- en carrièremanagementorganisatie in Hilversum. Het is onze missie om te zorgen voor een positieve verandering op het werk. Om dat te bereiken, begeleiden onze adviseurs medewerkers op het kruispunt van hun carrière. Wij werken voor MKB+, Rijksoverheid en het UWV.

We zijn de laatste jaren flink gegroeid. Inmiddels werken er zo’n 25 adviseurs bij ons, verdeeld over Nederland. Zij werken plaats- en tijdonafhankelijk, vaak bij de kandidaten thuis en soms ook bij ons op het centraal kantoor in Hilversum.

Wat je gaat doen

Als onze management assistent focus jij je in eerste instantie op het ontzorgen van onze adviseurs, zodat zij zich zo veel mogelijk kunnen richten op de kandidaten. Concreet betekent dit dat jij je vanaf de intake bezighoudt met het faciliteren en ondersteunen van het administratieve proces rondom de re-integratie- en carrièremanagementtrajecten. Naast het vastleggen van administratieve handelingen en het koppelen van kandidaten aan adviseurs, doe jij het agendabeheer, handel je telefoontjes en e-mails af en ontvang je kandidaten.

Wij bieden je de ruimte om te groeien binnen de functie. Afhankelijk van jouw interesses, ambitie en talenten is het in overleg mogelijk meer werkzaamheden naar je toe te trekken, zoals het organiseren van netwerkbijeenkomsten en/of diverse P&O-werkzaamheden.

Dit is een fulltime functie voor 40 uur per week.

Wat we van je verwachten

Wij hopen dat jij die waardevolle aanvulling bent die in staat is een grote verscheidenheid aan ondersteunende werkzaamheden op te pakken op het gebied van carrièremanagement en re-integratie. Wat ons betreft, hoort daarbij iemand met:

  • een afgeronde hbo- of Schoevers-opleiding of aantoonbare werkervaring in een functie op hetzelfde niveau (hbo werk- en denkniveau);
  • goede communicatieve vaardigheden in de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
  • goede beheersing van Microsoft Office-pakket (Outlook, Word, Excel, PowerPoint) en de vaardigheid nieuwe softwareprogramma’s snel op te pakken;
  • maatschappelijk betrokkenheid.

Je hebt een open uitstraling, bent enthousiast en je haalt veel plezier uit het ondersteunen van de adviseurs en het management. Je ziet graag dat alles goed loopt, handelt hierbij proactief en durft initiatief te nemen. Je bent in het bezit van goede communicatieve vaardigheden en je vindt het leuk veel verschillende ballen in de lucht te houden.

Als echte teamplayer vind jij samenwerken heel belangrijk en daartoe heb je een collegiale instelling. Verder ben je flexibel en hou je van de dynamiek van een organisatie waar veel gebeurt.

Wat we je bieden

  • een uitdagende fulltime functie met afwisseling en verantwoordelijkheden bij een warme en betrokken organisatie;
  • een prettige werkomgeving op ons centraal kantoor in Hilversum;
  • leuke collega’s in een hecht en ambitieus team;
  • ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
  • salaris afhankelijk van kennis en ervaring.

Enthousiast?

Ben jij degene die het als een uitdaging ziet onze administratieve processen steeds scherper neer te zetten en die zo bijdraagt aan de optimalisatie van onze ‘backbone’? Dan horen wij graag van je! Stuur jouw CV en een korte motivatie voor 4 maart 2019 naar office@changecreators.nl. Let op: hoe eerder je reageert, hoe beter. Wij beginnen namelijk direct met de selectie en gaan met geschikte kandidaten voor die datum al in gesprek.

Wil je eerst meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Nanya Radema. Zij is bereikbaar via ons algemeen nummer 035 – 6215932.

Wij zijn prima in staat onze eigen vacatures in te vullen en stellen acquisitie daarom niet op prijs.

Waarom werken bij ChangeCreators?

Afwisselende baan met ruimte voor groei

Prettige werkomgeving bij betrokken werkgever

Onderdeel uitmaken van hecht en ambitieus team