Allround re-integratie adviseur

(voor flexibele schil)

Ben jij een mensgerichte ZZP-er en op zoek naar afwisselende opdrachten, waarbij je kandidaten coacht en bemiddelt naar werk in re-integratie-, (job)coaching- en/of loopbaantrajecten? Weet je de kandidaten zodanig te activeren en motiveren dat jullie samen een duurzame verandering in werk realiseren, of dat nu gaat om het vinden van ander passend werk of een volgende stap in een carrière? En ben je daarbij een verbindende schakel tussen de verschillende partijen? Een luisterend oor voor onze opdrachtgevers, met waar nodig ruimte voor een passend advies? Dan willen wij graag kennis met je maken!

Voor wie je gaat werken

ChangeCreators is een middelgrote organisatie voor re-integratie- en carrièremanagement in Hilversum. Het is onze missie om te zorgen voor een positieve verandering op het werk. Om dat te bereiken, begeleiden onze adviseurs medewerkers in MKB+ bedrijven en bij de overheid op het kruispunt van hun carrière.

We zijn de laatste jaren flink gegroeid. Inmiddels werken er zo’n 25 adviseurs bij ons, verdeeld over Nederland. Zij werken plaats- en tijdonafhankelijk, vaak bij de kandidaten thuis en soms ook bij ons op het centraal kantoor in Hilversum.

Wat je gaat doen

Als adviseur heb je je eigen caseload en ben je verantwoordelijk voor het gehele proces binnen de trajecten die je voor ons uitvoert. Via ons kom je in contact met kandidaten, die jij daarna begeleidt in het afgesproken traject. Je maakt plannen van aanpak, schrijft tijdig de benodigde verslagen en rapportages en houdt de dossiers op orde. Zo nodig heb je een signalerende rol, als deadlines overschreden dreigen te worden of als een kandidaat om andere redenen uit het traject ‘valt’.

Door de aanhoudende groei van onze organisatie zijn wij continu landelijk op zoek naar enthousiaste collega’s.

Wat we van je verwachten

Als adviseur weet jij je goed in te leven in alle partijen, zowel kandidaat als opdrachtgever, en kun je daartussen bruggen slaan. Daarbij ben je resultaatgericht en in staat om ten alle tijden het doel van het traject voor ogen te houden. Wij vinden het belangrijk dat jij iemand bent met:

 • een eigen onderneming (ZZP-er);
 • affiniteit en ervaring met loopbaanbegeleiding en het bemiddelen van kandidaten naar werk;
 • ervaring met de uitvoering van re-integratie spoor 2 trajecten;
 • goede communicatieve en schrijfvaardigheden;
 • kennis van wet- en regelgeving;
 • ervaring met lichamelijke en psychische problematiek.

Je bent een professionele ‘vertegenwoordiger’ van ChangeCreators die onze belangen en die van de kandidaten op een respectvolle manier behartigt. Je hebt een open uitstraling en bent enthousiast en gedreven. Je zorgt ervoor dat je je zaakjes op orde hebt en je handelt hierbij proactief.

Wat we je bieden

 • uitdagende opdrachten met afwisseling en verantwoordelijkheden bij een warme en betrokken organisatie;
 • deskundige ondersteuning vanuit ons centraal kantoor in Hilversum;
 • leuke collega’s in een hecht en ambitieus team;
 • ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
 • ieder kwartaal een werkoverleg en intervisie met collega-adviseurs;
 • deskundigheidsbevordering;
 • vergoeding per traject.

Enthousiast?

Lijkt het je leuk om jouw carrièremanagement talenten in te zetten voor onze kandidaten en opdrachtgevers? Dan horen wij graag van je! Stuur jouw CV en een korte motivatie naar office@changecreators.nl.

Wil je eerst meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Nanya Radema. Zij is bereikbaar via ons algemeen nummer: 035 – 6215932.

We stellen het op prijs als je deze vacature wilt delen:

Wij zijn prima in staat onze eigen vacatures in te vullen en stellen acquisitie daarom niet op prijs.

Meer weten over deze vacature?

Neem dan contact op met Nanya Radema. Zij gaat graag met je in gesprek!

035 – 6215932
Stuur ons een e-mail

Waarom ChangeCreators?

Wij inspireren mensen om te ontdekken wie zij zijn bent, waar ze voor staan en wat zij nodig hebben om lekker in hun werk te staan. In onze re-integratietrajecten helpen we hen de voorwaarden te creëren, die nodig zijn om goed te functioneren en een nieuwe, passende werkplek te vinden.

We werken voor