Waarom ChangeCreators? Ervaren re-integratieadviseurs • Ambitieus • Landelijk • Diverse specialiteiten Meer info »

Over ChangeCreators

Onze dienstverlening is voor iedereen toegankelijk en wij begeleiden kandidaten naar optimaal functioneren in hun functie of in de doorstroom naar een passende (nieuwe) werkkring. Hierbij hebben wij de overtuiging dat er voor iedereen een duurzame werkplek te vinden is, waar je met plezier kunt werken en waar je tot je recht komt.

 Verder brengen wij met onze intensieve en persoonlijke begeleiding diepgang in het ontwikkelingsproces van een individu en prikkelen wij kandidaten om op een andere manier naar zichzelf, naar hun omgeving en naar vraagstukken op het gebied van werk te kijken. Onze jarenlange ervaring, gecombineerd met een gezonde dosis realiteitszin, zorgen ervoor dat nieuwe ervaringen steeds verbonden kunnen worden met de praktijk van alledag.

 Om de kwaliteit, deskundigheid en ervaring te kunnen garanderen, heeft ChangeCreators een Blik op Werk keurmerk. Daarnaast hebben wij een jobcoacherkenning en zijn wij lid van de volgende brancheorganisaties en registraties: Nederlandse orde voor loopbaanadviseurs, outplacementconsultants en carrièrecoaches. (NOLOC), de beroepsvereniging van Jobcoaches en het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP).