Waarom ChangeCreators? Ervaren re-integratieadviseurs • Ambitieus • Landelijk • Diverse specialiteiten Meer info »

Simone Kouwenberg

Mensen in hun kracht zetten, begeleiden bij het ontdekken dat er mogelijkheden zijn en onderzoeken welke mogelijkheden er zijn, geven Simone Kouwenberg voldoening. Simone volgde de opleiding Culturele en Maatschappelijke Vorming binnen de sociale academie. Het welzijn van (kwetsbare) jongeren trok haar aandacht; ze was een tijd actief in het Jongerenwerk en deed onderzoek binnen een gemeente gedurende de voorbereidingen op de Transitie Jeugdzorg.

Vervolgens ging ze op zoek naar haar diepste drijfveren en koos ze vol overgave voor het coachvak: ‘Ik wil mensen begeleiden die drempels, hoge latten, twijfel, onzekerheid en/of stress ervaren’.

In een praktijkgerichte opleiding tot Life- en Loopbaancoach leerde zij een breed palet methoden en tools in te zetten voor het begeleiden van verschillende doelgroepen. De focus in haar werk ligt op jeugd maar ook andere doelgroepen boeien Simone mateloos.

Ieder mens heeft een uniek pakket van kwaliteiten, vaardigheden, interesses en motivatie die door middel van passende begeleiding een plek krijgen in het leven van de persoon. Simone zoekt steeds naar het goede in de mens en situatie. Naast het feit dat de begeleiding die Simone biedt altijd doelgericht is, blijft er ruimte voor humor en diepgang.

Hoe kunnen we u verder helpen?

Wilt u met ons van gedachten wisselen? Heeft u een offerte nodig? Bel of mail ons!
 
035 – 6215932
Stuur ons een e-mail