Waarom ChangeCreators? Ervaren re-integratieadviseurs • Ambitieus • Landelijk • Diverse specialiteiten Meer info »

Sheila Pels

Doen waar je echt goed in bent

Na een studie sociologie en een baan als beleidsmedewerker maakte Sheila ruim twintig jaar geleden een bewuste overstap en begon ze te werken als trajectbegeleider, re-integratieadviseur en jobcoach. In eerste instantie bij een gemeente en later bij re-integratiebureaus, een welzijnsorganisatie en een zorginstelling. In 2012 maakte zij de keuze om verder te gaan als zelfstandig adviseur en coach.

De rode draad in haar coachingswerk is haar specialisatie in het werken met mensen met psychische problemen. Sheila omschrijft zichzelf als een praktisch ingestelde en betrokken coach die kritisch meekijkt en meedenkt en zo nodig ook afremt: “Ik werk vanuit mijn ervaring en intuïtie en wil ervoor zorgen dat mensen zich op hun gemak en begrepen voelen. Daarbij neem ik rustig de tijd om naar je te luisteren, je te leren kennen en uit te zoeken waar de kwaliteiten wél zitten en wat écht bij je past.”

Zelf de regie pakken

Of dat het nu gaat om jobcoaching, re-integratie of loopbaancoaching, ze kijkt breder dan alleen het werk: “Samen met jou sta ik stil bij jouw situatie, de puzzel waar jij voor staat in jouw loopbaan. Altijd met respect voor jouw eigen plan. Wat wil jij? Wat kan je? Hoe en waar wil jij je loopbaan vervolgen?”

Wanneer jij jouw profiel duidelijk hebt gekregen, gaat Sheila samen met jou op zoek naar jouw kansen op de arbeidsmarkt en biedt ze advies en steun bij jouw zoektocht naar passend werk. “En als er op andere gebieden storende factoren zijn dan probeer ik je te motiveren om ook daaraan iets te doen. Zo help ik je om in beweging te komen en zelf de regie te pakken.”

Waar nodig zet Sheila instrumenten in die inzichten geven en die inspireren om gerichte stappen te kunnen zetten in de nieuwe richting.

Hoe kunnen we u verder helpen?

Wilt u met ons van gedachten wisselen? Heeft u een offerte nodig? Bel of mail ons!
 
035 – 6215932
Stuur ons een e-mail