Waarom ChangeCreators? Ervaren re-integratieadviseurs • Ambitieus • Landelijk • Diverse specialiteiten Meer info »

Sandra Hendricks

Sandra Hendricks heeft gewerkt in verschillende functies op het gebied van Human Resources. Waarbij het begeleiden van veranderingen in zowel profit als non-profit organisaties centraal stond. Na de opleiding HBO Personeel & Arbeid volgde Sandra een coachingopleiding en nam ze deel aan diverse trainingen op het gebied van gedragsbeïnvloeding en ontwikkeling.

Aanvullend verdiepte ze zich in haar vakgebied met de opleiding Arbeids & Organisatie Psychologie aan de Open Universiteit. Het is een logische stap in haar loopbaan om als coach werkzaam te zijn, wat een direct gevolg is van haar mensgerichtheid, professionele interesses en studie.

‘Practice what you preach’ is dan ook van toepassing op haar eigen pad van ontwikkeling en ervaring. Haar aanpak is praktisch, open, constructief en resultaatgericht. Als coach maar ook als mens weet zij wat het is om continue keuzes te moeten maken om de balans werk/privé goed te houden.

Haar rol als coach ziet zij als een van persoonlijk begeleider in het ontwikkelproces van de gecoachte. Of het coachingtraject nu start vanuit het hebben van geen werk, ziekte of ‘ik wil iets anders gaan doen’, het maakt niet uit. Sandra voert zowel UWV-trajecten als opdrachten voor werkgevers uit en is bekend met veel verschillende doelgroepen.

Coachen is en blijft maatwerk, gebaseerd op vertrouwen en integriteit waarbij het behalen van een haalbaar passend resultaat het uiteindelijke doel is. Het is voor iedereen bereikbaar, een passende baan te vinden, waar je energie van krijgt! Dat de ‘match’ goed is.

Hoe kunnen we u verder helpen?

Wilt u met ons van gedachten wisselen? Heeft u een offerte nodig? Bel of mail ons!
 
035 – 6215932
Stuur ons een e-mail