Waarom ChangeCreators? Ervaren re-integratieadviseurs • Ambitieus • Landelijk • Diverse specialiteiten Meer info »

Samera Oulhaj

Positief

“Als office manager bij ChangeCreators ben ik verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van het bureau. Daarnaast assisteer ik de directie en heb ik veel contact met klanten, coaches en leveranciers. Mensen helpen, is wat mij het meest aanspreekt. Dat is mijn drive. Al van kinds af aan. Zowel zakelijk als privé zoals bij het sporten, mijn grote passie. Zo geef ik (op aanvraag) yogalessen en heb ik mensen gecoached. Ik zorg graag voor een gezonde lifestyle en help mensen verder daar waar ik kan, om het beste uit zichzelf te halen en in hun kracht te laten zetten. Mijn kracht is altijd het omdraaien naar iets positiefs en mensen laten zien dat het anders kan.”

Betrokken en warm

Als je naar ChangeCreators belt dan krijg je Samera aan de telefoon. Ze heeft niet alleen een prettige telefoonstem, maar wat vooral opvalt, is haar betrokken houding. Daaraan merk je dat ze oprecht geïnteresseerd is in jou: “Ik vind het heerlijk om mensen te kunnen helpen. Dat geeft mij veel energie. Omdat ik mensen goed aanvoel, kan ik op ze inspelen. Zo kan ik mensen helpen op verschillende gebieden. Dat gaat van heel praktisch zoals het aanbieden van een kop koffie tot aan het bieden van een luisterend oor aan de telefoon of aan de bezoekers die bij ChangeCreators komen en die ik opvang.”

Spin in het web

Ze heeft een brede achtergrond, werkte bij zeer verschillende organisaties, klein en groot. De gemeenschappelijke factor is altijd ‘iets’ doen met coördineren en regelen. Zo werkte ze bij een aantal bureaus in opdracht door Nederland voor migratiewerkzaamheden in de rol van coördinator. En ook bij de overheid in rollen waarin ze klantcontact combineerde met dienstverlening en het co-ordineren van allerlei zaken voor de klanten: “Ik ben een aanpakker. Ik zit in het hart van de organisatie. Ik overzie de processen en weet wat er speelt. Daardoor kan ik van alles regelen. Ik ben goed in coordineren, anticiperen, ondersteunen en uitvoeren, zaken in goede banen te leiden. Daarbij ben ik recht door zee. Bij mij is het ‘what you see is what you get’, heel direct ben ik. Voor mij werkt dat het prettigst.”

Hoe kunnen we u verder helpen?

Wilt u met ons van gedachten wisselen? Heeft u een offerte nodig? Bel of mail ons!
 
035 – 6215932
Stuur ons een e-mail