Waarom ChangeCreators? Ervaren re-integratieadviseurs • Ambitieus • Landelijk • Diverse specialiteiten Meer info »

Peggy Smeele

Peggy Smeele coacht, traint en inspireert je vanuit haar hart. Ze deelt graag haar kennis met je op het gebied van sociale vaardigheden. Ook ontwikkelde ze een aantal instrumenten waarmee je naar jezelf kunt kijken. Zo krijg jij inzicht in je persoonlijke ontwikkeling en persoonlijk leiderschap.

Coaching op het gebied van herstel en re-integreren na een burn-out of ziekte, dat is haar specialisatie. Peggy coacht onder meer op het verkrijgen van psychische weerbaarheid. Zij kan mensen met bijvoorbeeld ADD/ADHD of Hooggevoeligheid (HSP) als een hoopvolle realist met een positief zelfbeeld in hun passie laten stappen. In re-integratietrajecten zet zij haar kennis en jarenlange ervaring als personeels- , arbeids- en loopbaanadviseur praktisch in. Daarbij heeft ze een stijl die zich kenmerkt als inspirerend, vindingrijk en intuïtief.

Het einde van alles is het nieuwe begin. Dat is haar overtuiging. Ben jij klaar voor een volgende stap in je ontwikkeling? Dan kan Peggy je helpen op zoek te gaan naar de weg die nu bij je past. Een creatieve aanpak of coaching met behulp van de natuur behoort ook tot de mogelijkheden. Er zijn immers vele wegen die naar Rome leiden.

Jouw eigen pad herken je aan de overvloed van energie en inspiratie als je hem bent ingeslagen!

Hoe kunnen we u verder helpen?

Wilt u met ons van gedachten wisselen? Heeft u een offerte nodig? Bel of mail ons!
 
035 – 6215932
Stuur ons een e-mail