Waarom ChangeCreators? Ervaren re-integratieadviseurs • Ambitieus • Landelijk • Diverse specialiteiten Meer info »

Odin Kos

Odin heeft na zijn opleiding aan de Hogere Zeevaartschool gevaren als stuurman en daarna ruime ervaring opgedaan in het bedrijfsleven. Na jarenlang operationeel manager te zijn geweest, heeft hij jaren geleden de beslissing genomen om te kiezen voor meer vrijheid en te gaan doen wat hij echt wilde.

Opgeleid en geregistreerd als arbeidsdeskundige en gecertificeerd als casemanager is hij goed op de hoogte van de wet- en regelgeving en is hij breed georiënteerd op het gebied van mens, werk en inkomen. De kandidaten die hij graag begeleidt, hebben vaak een WAO/WIA-, ZW arbo- of Wajong-status. Daarnaast heeft hij ruime ervaring in het uitvoeren van opdrachten voor werkgevers (outplacement, spoor 2) en in het begeleiden van kandidaten op de werkvloer (jobcoaching).

Door zijn rustige houding en uitstraling weet hij snel het vertrouwen te winnen. Een vertrouwensband is de basis van samenwerking. Geen mens is gelijk, er is geen standaardoplossing en ieder traject is maatwerk. Na goed te luisteren naar de kandidaat en het traject samen af te stemmen, gaat Odin zorgvuldig aan de slag. Vervolgens laat hij tijdens zijn trajecten kandidaat ontdekken dat ze meer kunnen dan dat ze in eerste instantie denken en dat zelf regie nemen ze gezonder maakt en hun gevoel van eigenwaarde versterkt. Zijn instelling is pragmatisch, oprecht en eerlijk en afspraken nakomen, is vanzelfsprekend!

Hoe kunnen we u verder helpen?

Wilt u met ons van gedachten wisselen? Heeft u een offerte nodig? Bel of mail ons!
 
035 – 6215932
Stuur ons een e-mail