Waarom ChangeCreators? Ervaren re-integratieadviseurs • Ambitieus • Landelijk • Diverse specialiteiten Meer info »

Nanya Radema

Nanya merkt dat het voor haar van belang is dat ze maatschappelijk betrokken bezig is. Als zij terug denkt aan wat haar functie in een bepaalde organisatie aantrekkelijk maakte, dan was dat altijd dat zij betrokken was bij/iets kon betekenen voor kwetsbare mensen uit de samenleving. In 2005 is zij ChangeCreators begonnen met Jacqueline Kruunenberg.

Na haar studie Psychologie op de Universiteit van Utrecht heeft zij in Amerika haar MBA gehaald op Colombia University. Deze combinatie van mens en business beschrijft haar ten voeten uit. Nanya heeft als assistent director gewerkt bij verschillende not for profit bedrijven in New York City. Dit waren organisaties die op de verschillende levensgebieden ondersteuning boden aan mensen met een beperking. Verder heeft zij een bedrijf gehad waarin ze fondswerving deed. Daarin bemiddelde zij tussen ouders die een kind hadden met een beperking en organisaties die betrokkenheid hoog in het vaandel hadden.

In Nederland heeft Nanya voornamelijk bij profit bedrijven gewerkt. Zij heeft altijd banen gehad waarin zij eindverantwoordelijk was voor de business unit of voor de gehele organisatie. Zij heeft gewerkt in de volgende sectoren: HRM/HRD, strategie/innovatie organisaties en organisatieadviesbureaus.

Daarbij is ze, gezien haar achtergrond als pycholoog, onder andere werkzaam geweest bij een organisatie die gespecialiseerd was in het ontwikkelen van psychologisch testinstrumentarium en die organisaties en medewerkers ondersteunde bij vragen op het gebied van geschiktheid, ontwikkeling en loopbaan. Daarnaast heeft Nanya voor een andere werkgever een re-integratiebedrijf mogen opzetten in één van de grote steden van de randstad. In dit bedrijf werden voornamelijk allochtonen en mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt begeleid en bemiddeld. Ook heeft ze een aantal jaren als dienstenmanager en hoofd PO&O in de verstandelijk gehandicapten zorg gewerkt.

Zij weet uit eigen ervaring hoe lastig het soms kan zijn om te veranderen. Daarbij is het belangrijk om positief te denken. Dit wordt alleen nog wel eens verkeerd geinterpreteerd. Het is niet alles positief uitleggen en vervolgens afwachten wat gebeurt. Positief denken is de realiteit accepteren zoals die is en juist dat positief benaderen. Focussen op wat je wél wilt. 

Naast dat Nanya is aangesloten bij het Nederlands Instituut voor Psychologen (NIP) is ze ook lid bij de Beroepsvereniging Jobcoaches Nederland (NOLOC).

Hoe kunnen we u verder helpen?

Wilt u met ons van gedachten wisselen? Heeft u een offerte nodig? Bel of mail ons!
 
035 – 6215932
Stuur ons een e-mail