Waarom ChangeCreators? Ervaren re-integratieadviseurs • Ambitieus • Landelijk • Diverse specialiteiten Meer info »

Martina Schneider

Mensen bewust maken van hun eigen kracht en mogelijkheden geeft Martina veel voldoening. Zij houdt ervan anderen in beweging te brengen en hen te laten groeien. Hen te ondersteunen bij het opsporen van belemmerende overtuigingen, waardoor zij meer in hun kracht komen en hun uniek potentieel bekrachtigen. Dit doet zij vanuit een brede en nieuwsgierige kijk op het leven. Vooral met respect voor het individu, en met veel warmte en humor.

Haar passie ligt erin om mensen en organisaties te laten bloeien en groeien, verbindingen maken tussen personen en netwerken, zodat er nieuwe kansen en mogelijkheden ontstaan. Haar visie is dat iedereen unieke talenten heeft en dat er onbegrensde mogelijkheden zijn. Alles in energie. Vanuit haar holistische kijk op de mens en het leven zelf benaderd zij mensen graag als geheel, waardoor zij zich kan richten op de mogelijkheden in plaats van de onmogelijkheden.

Etiketten gebruikt zij alleen in het kader van het scheppen van een referentiekader en om de probleemzones te identificeren. Zij leert haar kandidaten om de focus te houden op het te behalen doel en motiveert en inspireert haar kandidaten om hun unieke talenten te gebruiken en de voor hun juiste doelen te stellen. Daarbij kiest zij voor een praktische en vooral positieve aanpak.

Van oorsprong komt Martina uit Duitsland (geboren in München) en woont sinds 1995 in Nederland. Zij begon haar carrière binnen de toeristische sector. Hier heeft zij veel ervaring opgedaan met het communiceren met uiteenlopende mensen en veel verschillende culturen. Goed met mensen om kunnen gaan, kunnen enthousiasmeren horen bij haar natuurlijke kwaliteiten. Na een leuke carrière in de toeristische sector heeft zij in 2000 een carrière switch naar de sector van arbeidsbemiddeling gemaakt. In deze functie kon zij mensen uiteindelijk echt verder helpen in hun leven. Met name op het gebied van loopbaanbegeleiding, sollicitatie en presentatieprocessen en in het kader van zingeving heeft zij veel mensen begeleid.

Als arbeidsbemiddelaar en re-integratieadviseur heeft zij verdere expertise opgedaan in het begeleiden van mensen, het netwerken en het acquireren van banen. Velen van haar kandidaten heeft zij goed kunnen helpen bij het ontdekken van hun eigen talenten en het vinden van een passende en inspirerende werkomgeving of het opzetten van een eigen bedrijf. Dit werk heeft zij in de geestelijke gezondheidszorg voortgezet als trajectbegeleider en coach. Naast business coaching en loopbaancoaching is zij gespecialiseerd in het begeleiden van hoogbegaafde, hoog-gevoelige/intuïtieve volwassenen en volwassenen met kenmerken van ADHD en/of Autisme.

Hoe kunnen we u verder helpen?

Wilt u met ons van gedachten wisselen? Heeft u een offerte nodig? Bel of mail ons!
 
035 – 6215932
Stuur ons een e-mail