Waarom ChangeCreators? Ervaren re-integratieadviseurs • Ambitieus • Landelijk • Diverse specialiteiten Meer info »

Linda Koole

Als re-integratie- en loopbaanadviseur begeleid Linda medewerkers en werkzoekenden naar een nieuwe baan. Linda neemt thema’s onder de loep als: het geven van inzicht in het zelfbeeld, de ambitie, de ontwikkelingsmogelijkheden en arbeidskansen. Daarbij houd ze sterk rekening met de goede balans tussen zelfanalyse en een actieve benadering van de arbeidsmarkt.

Linda werkt met de zelfredzaamheid van de kandidaat en schroomt niet om deze hun sterke en zwakke punten voor te houden.
Het meedenken en laten omdenken nadat iemand zijn of haar baan verloren is om welke reden dan ook, is voor Linda een uitdaging. De moderne manier van solliciteren, door veel gebruik te maken van netwerken en social media, vindt zij voor iedere werkzoekende een belangrijk thema. Linda werkt met NLP technieken, competentie- en oplossingsgericht coachen en maakt o.a. gebruikt de Employabilitycheck en beroepskeuzetesten.

Ze heeft een opleiding gevolgd tot arbeidsbemiddelaar, NLP, NIMA B Sales en Innovatief ondernemen. Ze geeft naast individuele begeleiding ook groepsgericht, workshops en trainingen op het gebied van moderne sollicitatietechnieken, netwerken en social media.

Linda heeft meer dan 15 jaar ervaring opgedaan op het gebied van outplacement, spoor 2 trajecten, re-integratietrajecten (UWV en gemeenten) en het begeleiden van startende ondernemers. Haar motto is Deuren sluiten, en nieuwe deuren openen. Geluk, is een manier van kijken!

Hoe kunnen we u verder helpen?

Wilt u met ons van gedachten wisselen? Heeft u een offerte nodig? Bel of mail ons!
 
035 – 6215932
Stuur ons een e-mail