Waarom ChangeCreators? Ervaren re-integratieadviseurs • Ambitieus • Landelijk • Diverse specialiteiten Meer info »

Liesbeth Aarts

Liesbeth werkt al 30 jaar op het gebied van werk, re-integratie, HR, outplacement, training en therapie. Zij begon haar loopbaan met het begeleiden naar werk en scholing van mensen met een flinke afstand tot de arbeidsmarkt. Vervolgens trainde zij mensen in solliciteren en begeleidde zij outplacementtrajecten

De overstap naar HR-adviseur in het bedrijfsleven bracht haar ervaring in het reilen en zeilen van organisaties. Daardoor weet zij wat er nodig is aan beide kanten, die van werknemer en die van werkgever, om de nieuwe samenwerking te laten slagen. 

Liesbeth begeleidt momenteel kandidaten vanuit de WIA, Wajong en ziektewet, voert loopbaan-, spoor 2- en outplacementtrajecten uit en heeft veel kennis van burnout en psychische problematiek. Dit maakt haar tot een coach die breed én diep kan kijken naar jou en jouw pad. Haar expertise en opleidingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, bewustwording en therapie (o.a. PRI, Past Reality Integration) zet Liesbeth graag in om jou afgestemd te begeleiden. Ze coacht op het doorgronden en doorbreken van belemmerend gedrag en/of gedachten, psychische weerbaarheid en communiceren vanuit contact. Samen met haar kennis van de arbeidsmarkt, netwerken en solliciteren maakt zij dit samen met jou tot een werkbare mix.

Liesbeth gelooft in crisis als kans en in weerstand en stagnatie als voorbode van verandering en groei: hoe de gegevenheden of omstandigheden ook zijn, je mag ze zien als een uitnodiging om er jouw eigen antwoord op te (leren) geven. Of je nu te maken hebt met autisme, ADD/ADHD, hooggevoeligheid of een psychische gegevenheid. Het is haar doel om jou weer in contact met jezelf en jouw (werk-)wensen te brengen. Weer in jezelf te geloven en in je vermogen jouw leven/werk zelf vorm te geven.  

Hoe kunnen we u verder helpen?

Wilt u met ons van gedachten wisselen? Heeft u een offerte nodig? Bel of mail ons!
 
035 – 6215932
Stuur ons een e-mail