Waarom ChangeCreators? Ervaren re-integratieadviseurs • Ambitieus • Landelijk • Diverse specialiteiten Meer info »

Laura Klaassen

Laura Klaassen is een coach met een geruime ervaring in het begeleiden van jongeren, adolescenten en volwassenen. Van oorsprong is Laura Onderwijskundige (specialisatie orthopedagogiek & orthodidactiek). Na haar studie is zij werkzaam geweest in het basisonderwijs en heeft zij specifiek begeleiding geboden aan leerlingen met een lichamelijke en/of psychische beperking en deze waar nodig begeleidt naar het speciaal (basis)onderwijs. 

Laura heeft zich verder gespecialiseerd in de begeleiding van hoog opgeleide (MBO+, HBO en WO) Young Professionals (18 – 40 jaar) met een afstand tot de arbeidsmarkt, dit zijn zowel Young Professionals met een lichamelijke beperking als met een psychische beperking. 

Haar werkwijze is een persoonsgerichte aanpak op maat, waarbij de nadruk ligt op het versterken van de krachten en kwaliteiten van de persoon. Zij werkt samen met de persoon in de zoektocht naar een werkverband bij een geschikte organisatie die kan voldoen in zijn of haar faciliteringsbehoefte. Ook heeft zij ervaring in het bieden van jobcoaching om de duurzaamheid van het werkverband te realiseren. Laura kan gedurende de coaching-trajecten vele trainingen bieden m.b.t. assertiviteit, het verhogen van zelfvertrouwen, stressreductie, reflectie en (verbale en non-verbale) communicatie. Laura staat bekend als een zeer gedreven coach die zich goed in anderen kan verplaatsen en men van goede adviezen kan voorzien. Daarbij is het voor de Young Professionals altijd zeer prettig om te weten dat Laura zelf ook ervaringsdeskundige is met betrekking tot het onderwerp Young Professional met een arbeidsbeperking. Zij is een prettige sparringpartner en zorgt ervoor dat mensen de regie in eigen handen nemen en behouden.  

“Na een jarenlang medisch traject en alle hobbels en belemmeringen die daarbij horen, begeleid ik nu zélf arbeidsbeperkten naar werk! Dat voelt goed! Mijn rol is uitdagend, vervullend en ik krijg er energie van!”

Hoe kunnen we u verder helpen?

Wilt u met ons van gedachten wisselen? Heeft u een offerte nodig? Bel of mail ons!
 
035 – 6215932
Stuur ons een e-mail