Waarom ChangeCreators? Ervaren re-integratieadviseurs • Ambitieus • Landelijk • Diverse specialiteiten Meer info »

Jolanda Verweij

Als teamleider in de verzekeringsbranche en in de gezondheidszorg en als assistent-bedrijfsleider in de detailhandel, heeft Jolanda vanaf haar eerste functies coachende ervaring opgedaan. Na een studie taalonderwijskunde met als specialisatie Nederlands als Tweede Taal, is zij in 2000 binnen de re-integratiebranche gaan werken.

In eerste instantie heeft zij duale trajecten uitgevoerd en gecoördineerd voor Oudkomers, dus een combinatie van taallessen en sociale activering/bemiddeling naar werk. Aansluitend heeft zij zelfstandige functies uitgevoerd als trainer persoonlijke effectiviteit, personal coach, trainer sollicitatievaardigheden, loopbaanbegeleider, arbeidsbemiddelaar, teamcoach en als (interim) vestigingsmanager.

Jolanda werkt veel voor de overheid (het UWV en Sociale Diensten van gemeenten), voor wie ze zich heeft gespecialiseerd in de begeleiding van kandidaten in een uitkeringssituatie met een grote afstand tot de arbeidsmarkt. Bij deze kandidaten is er vaak sprake van psychische problematiek, in combinatie met problemen in de thuissituatie, zoals schulden of verslaving. Naast hantering van de problematiek, is de inzet van deze trajecten jobhunten naar regulier werk.

Na plaatsing wordt deze doelgroep door Jolanda op de werkvloer begeleid via jobcoaching. Daarnaast verzorgt zij veel outplacement, 2e spoor-, loopbaan- en mobiliteitstrajecten voor werkgevers.

‘Jolanda verhoudt zich gemakkelijk met alle lagen van de bevolking, zowel allochtoon en autochtoon, hoger en lager opgeleid. Direct en met humor weet ze de juiste snaar te raken’.

Hoe kunnen we u verder helpen?

Wilt u met ons van gedachten wisselen? Heeft u een offerte nodig? Bel of mail ons!
 
035 – 6215932
Stuur ons een e-mail