Waarom ChangeCreators? Ervaren re-integratieadviseurs • Ambitieus • Landelijk • Diverse specialiteiten Meer info »

Johan de Regter

Johan is een praktische en sympathieke coach. Laat iedereen in zijn waarde en weet zijn kandidaten te inspireren om kansen te zien en te benutten. Met een gezonde dosis humor wordt samengewerkt om het beoogde doel te bereiken. Hij gaat ervan ervan uit dat iedere kandidaat uniek is en dat iedere kandidaat potentieel heeft. Re-integreren/coachen is altijd maatwerk. Dit wil zeggen dat hij niet werkt met een standaardpakket aan producten voor iedere kandidaat, maar dat de in te zetten trajectstappen altijd worden toegesneden op de behoefte en de wensen van de individuele kandidaat.

Johan streeft naar een optimale match tussen werknemer en werkgever. Richt zich niet alleen op het vinden van een geschikte baan, maar ook op het geven van voldoende aandacht aan nazorg om het afbreukrisico tot een minimum te beperken (jobcoaching). Het is van belang om de duurzaamheid van de nieuwe arbeidsrelatie te waarborgen.

Hij blijft het contact met kandidaat en werkgever onderhouden. Luisteren naar kandidaat en kijken naar de mogelijkheden; uitgaan van de vaardigheden en kwaliteiten van de kandidaat zelf, zodat deze de regie heeft over zijn of haar eigen re-integratietraject. Johan daagt de kandidaat uit om samen de koers te bepalen. Afspraak is afspraak! Eén aanspreekpunt!

Johan beschikt over een uitgebreid netwerk van werkgevers in de meest uiteenlopende branches en werkt zowel voor het UWV (Wajong, WIA, Ziektewet) als voor werkgevers (outplacement, spoor 2). Zijn kandidaat staat centraal en zijn of haar inbreng is belangrijk in het vinden van de juiste match.

Hoe kunnen we u verder helpen?

Wilt u met ons van gedachten wisselen? Heeft u een offerte nodig? Bel of mail ons!
 
035 – 6215932
Stuur ons een e-mail