Waarom ChangeCreators? Ervaren re-integratieadviseurs • Ambitieus • Landelijk • Diverse specialiteiten Meer info »

Janneke van Tilborg

Janneke van Tilborg is een coach met ruime ervaring in het begeleiden van jongeren en volwassenen. Ze heeft zich met name gespecialiseerd in de begeleiding van hoogopgeleide (MBO+, HBO en WO) Young Professionals (18 – 40 jaar) met bijvoorbeeld een Autisme Spectrum Stoornis, bipolaire stoornis, angststoornis en persoonlijkheidsstoornis.

Janneke deed een opleiding Personeel & Arbeid en heeft ruime werkervaring in arbeidsbemiddeling en HR (personeelszaken). Vanuit deze expertise is Janneke zeer bekend met wat er komt kijken bij het vinden van de juiste match tussen een werkzoekende en een organisatie. Ze heeft in eerdere banen gezien hoe belangrijk het is voor iedereen om een passende baan te hebben en ‘mee te doen’, juist voor mensen met wat meer afstand tot de arbeidsmarkt. Ook weet ze hoe een werkgever gebaat is bij goede informatie en begeleiding bij het ‘op maat maken van een werkplek’. Als coach is Janneke goed in staat om samen met de cliënt in kaart te brengen wat zijn/haar sterke punten zijn, wat hij/zij zoekt in een baan en wat zijn/haar faciliteringsbehoefte is. Op deze manier weet zij cliënten naar een passende baan te begeleiden.

Ook heeft Janneke veel ervaring in het bieden van jobcoaching om de duurzaamheid van het werkverband te realiseren. Janneke is een sterke sparringpartner die de cliënt een spiegel weet voor te houden en die trainingen kan bieden op het gebied van o.a. assertiviteit, het verhogen van zelfvertrouwen, stressreductie, reflectie en (verbale en non-verbale) communicatie. Janneke staat bekend als een zeer gedreven coach die zich goed in anderen kan verplaatsen en hen van goede adviezen kan voorzien.

Hoe kunnen we u verder helpen?

Wilt u met ons van gedachten wisselen? Heeft u een offerte nodig? Bel of mail ons!
 
035 – 6215932
Stuur ons een e-mail