Waarom ChangeCreators? Ervaren re-integratieadviseurs • Ambitieus • Landelijk • Diverse specialiteiten Meer info »

Jan van Poppel

Jan is actief als ondernemer, (job)coach, counselor, trainer, arbeidsmarktspecialist en vooral netwerker. Hij coacht/counselt en begeleidt voornamelijk vanuit een vraag- en ontwikkelingsgerichte benadering. Afkomstig uit de elektrotechniek heeft hij midden jaren ’90 de overstap gemaakt naar het generalistische personeelswerk, van uitzenden en detacheren, werving&selectie, outplacementbegeleiding via loopbaanbegeleiding en mobiliteitsscenario’s naar re-integratie en jobcoaching. Als laatste tak is daar consultancy en trainerschap bijgekomen.

Heb je een (al dan niet tijdelijke) grote achterstand op de arbeidsmarkt en/of met een problematiek welke beperkingen geven in het maatschappelijk functioneren (b.v. lichamelijke of psychische problematiek), bij het vinden van een passende oplossing op de arbeidsmarkt (baan, vrijwilligerswerk, voltijd, deeltijd), dan kan je voor raad en daad bij Jan terecht. Jan voert als adviseur bij ChangeCreators zowel UWV trajecten (WIA, ziektewet, WIA) als trajecten voor werkgevers uit (outplacement, spoor 2).

Hij maakt dan onder meer gebruik van een bijzonder effectieve methodiek om helder inzicht te krijgen. Daarnaast richt hij zich specifiek op ondernemerschap en ondernemingen om ook hier door middel van de inzichtgenerator mogelijkheden inzichtelijk en praktisch haalbaar te maken.

Jan is een onafhankelijk denker, die op bijzonder praktische wijze bezig is met ‘bewustzijnsontwikkeling’! Analytisch, nuchter en gericht op eenvoud! En werkend vanuit het motto: ‘Verbeter de wereld en begin bij jezelf…!’

Hoe kunnen we u verder helpen?

Wilt u met ons van gedachten wisselen? Heeft u een offerte nodig? Bel of mail ons!
 
035 – 6215932
Stuur ons een e-mail