Waarom ChangeCreators? Ervaren re-integratieadviseurs • Ambitieus • Landelijk • Diverse specialiteiten Meer info »

Jacqueline Kruunenberg

Na ruime ervaring te hebben opgedaan in zowel commerciële re-integratiebedrijven als in sociale werkvoorzieningen is Jacqueline Kruunenberg in 2005 samen met Nanya Radema ChangeCreators gestart. Door hun uitgesproken visie op re-integratie, hun verschillende en aanvullende achtergronden en een uitgebreid netwerk van adviseurs, kunnen zij een breed scala aan producten aanbieden.

Zo kunnen werkgevers bij ChangeCreators terecht voor hun werknemers (loopbaanadvies, outplacement, spoor 2 trajecten, coaching, trainingen), maar kunnen ook particulieren of mensen met een uitkering (WW of WWB) of arbeidshandicap (WAO, WIA, Wajong) terecht met vragen op het gebied van een zinvolle dagbesteding of werk.

In het verleden is Jacqueline in verschillende functies werkzaam geweest zoals loopbaanadviseur, jobcoach, trainer, trajectbegeleider, projectleider en re-integratieconsulent. Daarnaast heeft ze een achtergrond in de psychiatrie, Test en Training ervaring, kennis van het bemiddelen van de allochtone doelgroep en werkervaring in het begeleiden van mensen met  autisme (PDD-NOS, Asperger) of aandachtstekortstoornis (ADD, ADHD) naar een passende werkplek. Ook heeft ze mensen uit de WAO, WW, Wajong, PGB, Bijstand en WSW bemiddeld en heeft ze tijdens IRO-trajecten, loopbaantrajecten en het werken voor particuliere werkgevers veel mensen met een HBO- of universitair niveau aan het werk geholpen. Dit met een stijl die zich kenmerkt door humor, optimisme en enthousiasme.

Jacqueline is zakelijk, integer en resultaatgericht. Verder wordt zij door kandidaten, opdrachtgevers en collega’s omschreven als deskundig, inspirerend, veelzijdig en creatief. Ze is een echte netwerker met een positieve kijk op de mens, die een uitdaging niet uit de weg gaat, met veel verschillende doelgroepen overweg kan en altijd gericht is op mogelijkheden en op het creëren van kansen.

Naast de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH) en de opleiding Individuele Traject Begeleiding (supported employment), heeft Jacqueline de opleiding tot loopbaanadviseur gevolgd (post-HBO). Ook schrijft ze regelmatig artikelen over onderwerpen in haar vakgebied, is ze betrokken bij verschillende landelijke projecten rondom specifieke doelgroepen (o.a. lager opgeleiden, ex-gedetineerden, mensen met Autisme) en is ze aangesloten bij de NOLOC (Beroepsvereniging voor loopbaanadviseurs en de Beroepsvereniging Jobcoaches Nederland).

Hoe kunnen we u verder helpen?

Wilt u met ons van gedachten wisselen? Heeft u een offerte nodig? Bel of mail ons!
 
035 – 6215932
Stuur ons een e-mail