Waarom ChangeCreators? Ervaren re-integratieadviseurs • Ambitieus • Landelijk • Diverse specialiteiten Meer info »

Ineke van Woerkom

Ineke is studie- en loopbaangebegeleider, personeelsadviseur en geregistreerd en gecertificeerd (job)coach. Ze heeft ruime ervaring opgedaan in het bedrijfsleven. In diverse functies en branches van de (financiële) dienstverlening heeft zij haar kwaliteiten ontwikkeld en leren gebruiken. Vaak richtten die kwaliteiten zich op het (her)inrichten van werk en het optimaal inzetten van de mogelijkheden van medewerkers.

Na het afronden van de HBO –opleiding Personeel en Arbeid koos ze voor de individuele begeleiding van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ze is ervan overtuigd dat iedereen, als hij/zij zijn kwaliteiten optimaal kan benutten, met plezier kan werken en leren. In functies als studie- en loopbaanbegeleider, maar vooral als jobcoach heeft ze de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan in het begeleiden van mensen met een arbeidsbeperking.

De kandidaten die zij begeleidt, hebben een zeer diverse achtergrond. Voor ChangeCreators begeleidt zij met name re-integratie-, sociale activering en jobcoachtrajecten in opdracht van het UWV (Wajong, WIA, ZW arbo).

Ineke gaat samen met de kandidaat op zoek naar kwaliteiten, wensen en mogelijkheden die ieder mens uniek maken. In de begeleiding gaat ze uit van het eigen oplossingsvermogen van de kandidaat. De kandidaat bepaalt met begeleiding van de coach het traject en de doelen die hij/zij wil bereiken. Zij wordt door haar kandidaten ervaren als integer, betrouwbaar, eerlijk ,creatief en oplossingsgericht, met een vleugje humor. Haar begeleiding is gericht op het ontdekken van de eigen kracht van de kandidaat met inzicht in eigen kwaliteiten en aandachtspunten.

Veel kwaliteiten blijven onbenut door bescheidenheid of het niet kunnen toepassen of herkennen van de eigen talenten. Dat is jammer vindt Ineke en zij ziet het als een uitdaging om met de kandidaat dit proces te doorlopen. Dat proces is altijd anders, maar altijd weer boeiend en spannend. Het doel, die leuke baan of interessante studie is belangrijk, maar het ontdekken wie je bent en wat je kunt is de eerste stap.

Hoe kunnen we u verder helpen?

Wilt u met ons van gedachten wisselen? Heeft u een offerte nodig? Bel of mail ons!
 
035 – 6215932
Stuur ons een e-mail