Waarom ChangeCreators? Ervaren re-integratieadviseurs • Ambitieus • Landelijk • Diverse specialiteiten Meer info »

Ine van Heesch

Ine beschikt over een meer dan 25 jaar lange ervaring op het brede gebied van de gezondheidszorg. Zowel in de begeleiding van personen en groepen als in het managen op operationeel, tactisch en strategisch niveau heeft ze ervaring. Naast haar loopbaan heeft ze studies gevolgd en kennis opgedaan op basis van interesse in de menselijke psyche in de ruimste zin van het woord. Ine heeft ook ervaring in het bemiddelen bij conflicten, coachen en trainen van medewerkers en leidinggevenden.

Het begeleiden van medewerkers in hun proces bij ziekte of reorganisatie naar een andere functie of naar het vinden van hun werkelijke behoefte in het werkbare leven. Wat Ine belangrijk vindt is het kijken naar de mens tegenover haar. Wie ben je, wat kun je, wat wil je, wat laat je zien aan de buitenkant en wat zit er aan de binnenkant. Wat zijn je overtuigingen, je belemmeringen, je talenten, je krachten. Het ondersteunen van individuele processen waarbij je ontdekt waar je kracht zit, maakt dat haar energie gaat stromen.

Om hier op een professionele manier ondersteuning in te kunnen bieden heeft ze een aantal opleidingen gevolgd. Onder andere: Loopbaanprofessional , persoonlijk leiderschap, NLP, Enneagram, Intuïtieve ontwikkeling, Transactionele Analyse, Rationele Emotieve Therapie, Counseling met verbeeldingskracht, Hoger management en organisatiekunde.

Haar rol als adviseur ziet ze als het begeleiden van en meedenken met de mens tegenover haar. Wat heeft de kandidaat nodig om in zijn kracht te komen, om te vinden waar zijn passie ligt en te ontdekken wat hij allemaal kan. Hoe kan de kandidaat op weg gaan om van zijn huidige situatie een meer wenselijke situatie te maken? Dit kan gaan over re-integratie vanuit het UWV, re-integratie na ziekte (spoor 2) of het vinden van een nieuwe baan na ontslag (outplacement). Komen tot een match maken waarbij de toekomst weer perspectieven biedt. Dat is waar Ine in haar werk met de kandidaat naar streeft.

Hoe kunnen we u verder helpen?

Wilt u met ons van gedachten wisselen? Heeft u een offerte nodig? Bel of mail ons!
 
035 – 6215932
Stuur ons een e-mail