Waarom ChangeCreators? Ervaren re-integratieadviseurs • Ambitieus • Landelijk • Diverse specialiteiten Meer info »

Gerta Stenfert

Gerta is loopbaanbegeleider, personeelsadviseur en geregistreerd en gecertificeerd jobcoach. Gerta heeft voordat zij in haar huidige werkveld terechtkwam, commerciële functies bekleed waarin ze haar organisatorische, planmatige en verkoopkwaliteiten heeft weten te ontwikkelen. Een echte “regelneef” en “verkoper” maar altijd prioriteiten stellend aan het menselijke aspect.

Uiteindelijk is ze toch terechtgekomen in HR functies. Hierop volgend is ze de opleiding HBO Personeel en Arbeid gestart. Na deze afgerond te hebben is zij terecht gekomen in het loopbaan- en re-integratie werkveld als jobcoach en loopbaanbegeleider.

Vanuit haar eigen ervaring weet Gerta hoe belangrijk ontwikkeling kan zijn in het leven van een mens. Werk speelt daarin een hele grote rol. Haar motto is dan ook: “ Werk zet mensen in hun kracht”. Gerta vindt het fijn om hier anderen bij te kunnen ondersteunen. Ze is nieuwsgierig naar de mens achter het waarneembare gedrag. Zij gelooft in mogelijkheden van mensen en ziet kansen. Is positief, enthousiast en bevlogen. Maar houdt ook die spiegel voor. In haar begeleiding werkt ze vanuit oplossingsgericht coachen en maakt ze gebruik van motiverende gesprekstechnieken.

De afgelopen jaren heeft ze veel ervaring opgedaan in het begeleiden van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar en op het werk. Vaak in opdracht van het UWV: wajong, WIA, ZW arbo, IRO en sociale activeringstrajecten maar ook voor opdrachtgevers vanuit de particuliere sector. Gerta heeft affiniteit en ervaring met het werken met mensen met autisme of met een psychische- of sociale beperking.

Kandidaten ervaren haar als empathisch, nieuwsgierig, creatief, betrouwbaar en onderzoekend maar ook als kritisch en doortastend in de positieve zin van het woord. Ze verwoordt op een eenvoudige manier wat ze ziet en ervaart en geeft dit aan je terug. Ondanks dat het niet altijd is wat die ander graag wil horen. Gerta gelooft in het leveren van maatwerk en het stimuleren van het zelfsturend vermogen van mensen. Denken in hokjes is haar vreemd. Ieder mens is uniek en bijzonder.

Hoe kunnen we u verder helpen?

Wilt u met ons van gedachten wisselen? Heeft u een offerte nodig? Bel of mail ons!
 
035 – 6215932
Stuur ons een e-mail