Waarom ChangeCreators? Ervaren re-integratieadviseurs • Ambitieus • Landelijk • Diverse specialiteiten Meer info »

Frans de Blocq van Scheltinga

Als loopbaancoach en -counselor is hij er voor mensen die op de één of andere manier iets in hun loopbaan willen of moeten veranderen en daarin graag professioneel begeleid willen worden. Frans voelt zich intens betrokken bij wat mensen beweegt. De dialoog is hierin voor hem leidend terwijl hij daarnaast graag op basis van kennis helpt zoeken naar de beste en meest praktische oplossingen.

In de loop van zijn 13 jaar werken als loopbaancoach/counselor is hij zich steeds meer op mensen gaan richten die net iets anders in het leven staan of zijn komen te staan dan de gemiddelde anderen.

Zelf heeft hij langdurig op verschillende niveaus binnen organisaties gefunctioneerd, zowel nationaal als internationaal. De afgelopen jaren heeft hij zich steeds meer ontwikkeld als adviseur en counselor die zich, naast al die mensen die loopbaanvragen hebben zonder dat er sprake is van verzuim, ook richt op loopbaanproblematiek op het snijvlak van medisch gerelateerd verzuim en loopbaan. Hij is gecertificeerd CSR-coach® voor het CSR Centrum voor Stress Management, richt zich op voorkoming van terugval in depressiviteit en burnout en werkt veel op het gebied van Spoor 1, 2 en 3 re-integratie. In die rol heeft hij ook veel met werkgevers te maken.

Daarnaast heeft hij veel ervaring in het begeleiden van en werken met volwassenen met ADHD, hoogbegaafdheid en mensen die de diagnose kanker hebben en toch nog werken. Hij voelt zich een ambachtsman in het begeleiden, het steunen en stimuleren van mensen binnen dit proces van keuzes maken en doelen realiseren. Zijn aanpak kenmerkt zich door betrokkenheid, optimisme en realiteitszin. Deze kan soms directief zijn als het even moet, maar vaker coachend.

Hoe kunnen we u verder helpen?

Wilt u met ons van gedachten wisselen? Heeft u een offerte nodig? Bel of mail ons!
 
035 – 6215932
Stuur ons een e-mail