Waarom ChangeCreators? Ervaren re-integratieadviseurs • Ambitieus • Landelijk • Diverse specialiteiten Meer info »

Fiona Feelders

Fiona Feelders heeft na de HEAO een specialisatie tot trade marketeer en accountmanager gevolgd en zich later omgeschoold tot jobcoach. Nu werkt ze al ruim vijftien jaar op het gebeid van re-integratie en arbeidsbemiddeling. Hierbij heeft ze verschillende functies bekleed waaronder als detacheringconsulent, casemanager ziekteverzuim, trainer en trajectbegeleider (o.a. bij re-integratiebedrijven, sociale werkvoorzieningen en in het passend).

Daarnaast heeft ze zichzelf gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met autisme AD(H)D, gehoor -en communicatieve problemen en mensen met diverse psychiatrische achtergronden zoals borderline en bipolaire stoornissen, maar ook mensen met een lichamelijke beperking. Haar kandidaten hebben uiteenlopende opleidingsachtergronden: van praktijkonderwijs tot promovendi. Ook weet ze van nature om te gaan met cultuurverschillen omdat haar vader uit Nederland komt en haar moeder uit Indonesië.

Naast dat Fiona veel ervaring heeft met re-integratie en sociale activeringstrajecten voor het UWV (Wajong, Wia, Ziektewet) en voor gemeentes, werkt ze voor bedrijven (jobcoaching, 1e en 2e spoor trajecten, outplacement).  Daarnaast heeft ze aanbodgerichte trainingen vanuit het ESF ontwikkeld en gegeven.

Fiona heeft in haar carrière ervaren dat ze het meest gelukkig wordt van werk waarbij ze iets voor een ander kan betekenen. Werk met een maatschappelijk belang. Daarbij heeft ze zelf ervaren dat een juiste werkomgeving vaak de sleutel is tot succes. Daarom streeft ze dat ook voor haar kandidaten na. Haar betrokken benadering, samen met haar commerciële ervaring zorgen er voor dat Fiona als geen ander een passende functie voor een kandidaat weet te vinden!

Wat mag je van haar verwachten?

  • Als een kandidaat het wil, werkt ze graag samen met behandelaars of ouders.
  • Ze werkt vanuit gelijkwaardigheid. Jullie bedenken samen doelen, gaan hier samen mee aan de slag, zodat jij ze zult behalen, jij bepaalt de richting.
  • Afspraak= afspraak. “een man, een man, een woord, een woord”
  • Ze is praktisch, pragmatisch en realistisch
  • Ze heeft een enorme gedrevenheid om een passende plek voor je te vinden. Ze gelooft namelijk dat iedereen recht heeft op werk en een stuk ontwikkeling.
  • Ze haalt erg veel plezier uit het netwerken, om vervolgens mensen met elkaar te verbinden.
  • Ze streeft altijd naar een win-win situatie voor zowel een persoon als een organisatie.

 

 

Hoe kunnen we u verder helpen?

Wilt u met ons van gedachten wisselen? Heeft u een offerte nodig? Bel of mail ons!
 
035 – 6215932
Stuur ons een e-mail