Waarom ChangeCreators? Ervaren re-integratieadviseurs • Ambitieus • Landelijk • Diverse specialiteiten Meer info »

Evert Bergsma

Evert is een enthousiaste en betrokken coach, begeleider en trainer. Hij is jarenlang werkzaam geweest op het gebied van Human Recources en heeft gewerkt in verschillende functies. Hij heeft daarin ruime werkervaring opgedaan en is nauw betrokken geweest bij organisatieveranderingen, fusies en arbeids wet- en regelgeving en bedrijfsopleidingen. 

Vervolgens is hij binnen de re-integratie / participatie gaan werken. Hij heeft GGZ gerelateerde werkervaring als trajectbegeleider en trainer en heeft verschillende cursussen gevolgd o.a. op gebied van autisme (toeleiden naar de arbeidsmarkt) en diverse begeleidingsmethodieken. Mensen zijn waardevol en iedereen beschikt over kwaliteiten en talenten. Soms is het nodig om die weer te (her) ontdekken waardoor mensen in beweging durven te komen en in hun kracht kunnen staan.

Evert heeft na het afronden van zijn HBO personeel en arbeid een aanvullende HBO opleiding bedrijfskundig management afgerond. Maar na verloop van tijd miste hij de echte uitdaging en passie in zijn leven. Hij wilde mensen met een beperking weer helpen om richting te geven aan hun leven. Dat is zijn passie en daarin motiveert- en stimuleert hij mensen op zijn persoonlijke, betrokken en praktische manier. Als nuchtere en integere Fries hoor je hem vaak zeggen ”it giet oan”.

Sinds 2007 helpt Evert kwetsbare mensen met psychische of licht verstandelijke beperkingen richting te geven aan hun leven (o.a. Wajong). Hij begeleidt mensen naar betaald werk, vrijwilligerswerk of dagbesteding. Maar ook naar opleidingen wanneer een startkwalificatie ontbreekt, of waardoor de kansen op de arbeidsmarkt worden. Ook in situaties waarin sprake is van multi-problematiek zorgt hij ervoor dat knelpunten worden aangepakt en dat er gewerkt wordt aan oplossingen. Daarnaast beschikt Evert over ruime trainingservaring o.a. arbeidsgerichte trainingen maar ook weerbaarheidstraingen. Hij ontwikkelt ook nieuwe trainingen of workshops die aansluiten op verschillende vragen.

Door zichzelf kwetsbaar op te durven stellen en gedoseerd met humor voelen mensen zich vaak snel thuis bij hem. Evert gaat samen aan de slag, is praktisch ingesteld en gaat uit van mogelijkheden en kansen.

Hoe kunnen we u verder helpen?

Wilt u met ons van gedachten wisselen? Heeft u een offerte nodig? Bel of mail ons!
 
035 – 6215932
Stuur ons een e-mail