Waarom ChangeCreators? Ervaren re-integratieadviseurs • Ambitieus • Landelijk • Diverse specialiteiten Meer info »

Esther Pomp

Esther is een coach met een ruime ervaring in het begeleiden van mensen. Van oorsprong is zij medisch onderlegd (diëtiste en medisch analiste) en daarna heeft zij als maatschappelijk werker en gezinswerker bij verschillende instanties gewerkt zoals Vluchtelingenwerk Nederland, Schoolmaatschappelijk Werk en Jeugdzorg.

Sinds 2005 is Esther werkzaam als re-integratieadviseur en jobcoach, met name voor mensen vanuit de WAO, WIA, Wajong en ziektewet. Haar werkwijze is oplossingsgericht, waarbij de nadruk ligt op het versterken van de krachten en kwaliteiten van de kandidaat. Zij staat naast een kandidaat en helpt hem/haar om een geschikte werkplek te vinden, waar hij/zij voor langere tijd met plezier kan werken. Vervolgens blijft zij als jobcoach vaak betrokken bij een kandidaat, zodat diegene zijn/haar werkplek ook op de langere termijn kan behouden.

Ook heeft Esther de opleiding tot vitaliteitstherapeut afgerond. Zij heeft zich daarmee geschoold tot een allround personal coach. Zij is bekwaam in het coachen van mensen op zowel mentaal als fysiek vlak. Beiden zijn van invloed op hoe je je voelt. Wanneer je lekkerder in je vel zit, zul je je vitaler voelen en problemen beter aankunnen. Dit heeft weer een positief effect op je zoektocht naar werk. Al met al is Esther een gedreven coach!

Hoe kunnen we u verder helpen?

Wilt u met ons van gedachten wisselen? Heeft u een offerte nodig? Bel of mail ons!
 
035 – 6215932
Stuur ons een e-mail