Waarom ChangeCreators? Ervaren re-integratieadviseurs • Ambitieus • Landelijk • Diverse specialiteiten Meer info »

Erik Bos

Erik is jarenlang Marketing Manager geweest. Tot zijn 40ste verliep zijn leven volgens het “normale” patroon: studeren, baan in loondienst, trouwen, huis, kinderen. Totdat hij ging nadenken of hij dit werk nog wel wilde blijven doen tot zijn pensioen. Wat wilde hij nu ècht? Hij wilde meer voldoening, meer vrijheid en meer plezier in zijn werk. Hij kwam erachter dat de menselijke factor zijn grootste drijfveer was. Hij wilde zijn talenten gaan inzetten om mensen te helpen hun talenten en kwaliteiten te ontdekken en hun droombaan daadwerkelijk te realiseren.

Hij is naast loopbaanbegeleiding, coaching, outplacement en re-integratie 2e spoor, gespecialiseerd in het begeleiden van startende ondernemers. Hij heeft zowel ervaring met trajecten in opdracht van UWV, als met trajecten vanuit diverse werkgevers (profit en non-profitsector). Qua opleidingsniveau begeleidt hij zowel hoger- als lager opgeleiden.

Hij heeft zelf het roer omgegooid en is gespecialiseerd in de carrièreswitch. Hij weet als geen ander welke belemmeringen je tegenkomt en hoe je dat kunt doorbreken. Ook hij zei tegen zichzelf “ja maar… je hebt toch een hypotheek, je hebt toch kinderen, je hebt toch een goed betaalde baan en wat heb je nu te zeuren…” Hij heeft de knoop doorgehakt en ervaart iedere dag weer die vrijheid, voldoening en plezier. Hij vindt het nog steeds de beste beslissing van zijn leven.

De kandidaten van Erik Bos zeggen over hem: hij kan goed luisteren, hij stelt de juiste vragen, hij is oprecht, hij kan zich goed inleven in jouw leven, hij zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt, hij geeft vertrouwen, hij is inspirerend en motiverend, hij brengt je op nieuwe inzichten, hij houdt van humor, hij is ruimdenkend en hij gelooft erin dat ieder mens met zijn talenten veel meer kan bereiken dan ze zelf denken.

Erik Bos is tegelijkertijd coach, adviseur en sparringpartner. Hij is heel praktisch ingesteld. Zo schudt hij met genoegen een gemotiveerde sollicitatiebrief uit zijn mouw, stelt hij net zo makkelijk een modern CV op of schrijft hij mee aan je businessplan. Bij dit laatste komen zijn financiële en marketingkennis goed van pas.

Zijn lijfspreuk is “tegenspoed schudt talenten in je wakker, die in voorspoed nooit zouden ontwaken”. Met veel plezier wil hij jou helpen om weer fluitend naar je werk te gaan.

Hoe kunnen we u verder helpen?

Wilt u met ons van gedachten wisselen? Heeft u een offerte nodig? Bel of mail ons!
 
035 – 6215932
Stuur ons een e-mail