Waarom ChangeCreators? Ervaren re-integratieadviseurs • Ambitieus • Landelijk • Diverse specialiteiten Meer info »

Elsbeth van de Ven

Elsbeth begon op haar vijfentwintigste als teamleider in een zorginstelling. Dit was voor haar een goede leerschool om haar leidinggevende capaciteiten te ontplooien. Na een aantal jaar werd ze jobcoach vanwege de zelfstandigheid en de nieuwe aspecten van deze functie. Met name het benaderen van bedrijven en het vinden van een juiste match tussen een bedrijf en kandidaat vond zij erg leuk.

Deze ervaring heeft Elsbeth aangezet tot het samen met een compagnon starten van een eigen re-integratiebedrijf (2000). Al vrij snel kreeg het bedrijf een flink aantal medewerkers en ontwikkelde zij zich meer tot manager en leidinggevende. Het geven van loopbaanadvies, jobcoaching en re-integratietrajecten besteedde zij uit aan gekwalificeerde medewerkers, maar ze bleef nauw betrokken bij de uitvoering van hun werk. Toch kreeg ze steeds meer de behoefte om de trajecten weer zelf te gaan uitvoeren.

Eind 2011 heeft Elsbeth op eigen wijze en vanuit eigen overtuigingen haar loopbaan voortgezet als loopbaanadviseur, coach en re-integratieadviseur. Zij gelooft in het stimuleren van het zelfsturend vermogen van de kandidaat en zij heeft ervaren dat zij met haar persoonlijke vaardigheden zoals empathie en onderzoekend vermogen mensen in beweging kan krijgen. Ze vindt dit enorm uitdagend, omdat het vaak samen puzzelen is, ook heel praktisch en concreet. Dit ligt haar goed, het past bij haar.

Elsbeth heeft ervaring en affiniteit met het werken met mensen met autisme en psychische problematieken. Verder is ze allround inzetbaar. Ze voert zowel trajecten uit voor het UWV, als voor werkgevers (loopbaanadvies, coaching, re-integratie spoor 2, outplacement).

Hoe kunnen we u verder helpen?

Wilt u met ons van gedachten wisselen? Heeft u een offerte nodig? Bel of mail ons!
 
035 – 6215932
Stuur ons een e-mail