Waarom ChangeCreators? Ervaren re-integratieadviseurs • Ambitieus • Landelijk • Diverse specialiteiten Meer info »

Diane Frénay

Diane volgde opleidingen op het gebied van trainen, coachen, ondernemerschap en projectmanagement en werkt al jarenlang als loopbaancoach. Voornamelijk bij culturele organisaties, in de creatieve industrie en voor professioneel kunstenaars. Zij verzorgt coaching, re-integratie- en outplacementtrajecten. Uitgangspunt daarin is (persoonlijk) ondernemerschap en onafhankelijkheid.

Zij ontwikkelde voorheen o.a. speciale trajecten voor 40+ kunstenaars, die hun beroepspraktijk door wilden ontwikkelen. Ook dacht ze mee over loopbaanmodellen voor kunstenaars en gaf ze trainingen in goed ondernemerschap. In de zorgsector werkte ze als beleidsadviseur en gaf ze vorm aan organisatieveranderingen en implementatietrajecten, loste ze conflictsituaties op en coachte ze leidinggevenden en werknemers. Ook verzorgde ze teamdagen, intervisie en teamcoaching.

Diane coacht bij ChangeCreators in werk of loopbaan, bij het onderzoeken of een eigen onderneming tot de mogelijkheden behoort, bij het starten ervan of bij het inslaan van nieuwe wegen via re-integratie (UWV), spoor 2 of outplacement. Het combineren van een baan met bijvoorbeeld kunstenaarschap, een internetbedrijf of creatieve diensten behoort ook tot de mogelijkheden. Daarbij zorgt ze er voor dat mensen in hun kracht komen en vanuit hun kracht kunnen werken.

Ieder mens heeft het vermogen zichzelf te ontwikkelen. In leven, in werk en in toekomst. Dat gaat niet vanzelf. Er is moed voor nodig om te onderzoeken wat je écht wil, wat kan, wat je doet en wat je vermijdt. Hoe je over dingen denkt en of dat helpt, of niet. Het (leren) erkennen en durven vertrouwen op de eigen professionaliteit, kwaliteit en de wil tot ontwikkelen, leidt tot wat men zich wenst. “Vertrouwen in jezelf maakt je krachtig als persoon en zacht in je oordeel”.

Hoe kunnen we u verder helpen?

Wilt u met ons van gedachten wisselen? Heeft u een offerte nodig? Bel of mail ons!
 
035 – 6215932
Stuur ons een e-mail