Waarom ChangeCreators? Ervaren re-integratieadviseurs • Ambitieus • Landelijk • Diverse specialiteiten Meer info »

Chantal Hartman

Chantal Hartman is als re-integratieadviseur en als coach/counselor gespecialiseerd in werkgerelateerde vraagstukken op het gebied van re-integratie spoor 2, outplacement en loopbaanadvies. Ze voert trajecten uit voor het UWV, werkgevers en particulieren. Chantal heeft een groot netwerk binnen de zorg, kinderopvang, onderwijs, retail, schoonmaakbranche, bouw, zakelijke dienstverlening en overheid.

Als professional begeleidt ze mensen die niet tevreden zijn in hun huidige loopbaan of buiten het arbeidsproces komen te staan, als gevolg van reorganisatie of ziekte.  Chantal is gedreven en ziet altijd kansen.  Ze biedt mensen perspectief en brengt hen met passie weer in beweging.  Chantal werkt doelgericht aan de mogelijkheden van de juiste mensen op de juiste plek, zodat zij weer zo snel mogelijk kunnen doorstromen naar duurzaam passend werk. De kracht van Chantal is haar oprechte betrokkenheid.  Ze leert mensen zelf de leiding te nemen over hun professionele en persoonlijke leven. Een proces waarbij de focus ligt op het versterken van krachten, kwaliteiten, intrinsieke motivatie en het ontwikkelen van een nieuw toekomstperspectief.  De afgelopen jaren heeft ze vele mensen succesvol geholpen aan een nieuwe baan en aan een positieve draai in hun leven.

Daarnaast is Chantal  een inspirerende specialist en sparringpartner voor bedrijven.  Met  haar  frisse kijk, haar kennis en ervaring komt Chantal  met waardevolle adviezen en kan ze als zodanig een rol vervullen in het behalen van de HRM successen van de werkgever. Ook heeft ze de opleiding tot NLP master, Transpersoonlijk Coach Counselor en loopbaancoach afgerond en heeft ze ruime ervaring in het coachen van mensen met o.a. psychische problemen, ADHD, ADD, burn-out en NSS (narcistisch slachtoffer syndroom). Vanuit kennis, ervaring en oprechte betrokkenheid geeft ze inzicht en gaat ze samen op zoek naar de juiste koers in iemands leven. 

Met dit alles heeft Chantal zich ontwikkeld tot een allround re-integratie- en loopbaancoach. Ze is zeer ervaren in het begeleiden van mensen met problemen op zowel mentaal als fysiek vlak en heeft diepgaande kennis van de Wet Verbetering Poortwachter, arbeidsrecht en sociale zekerheid.

Hoe kunnen we u verder helpen?

Wilt u met ons van gedachten wisselen? Heeft u een offerte nodig? Bel of mail ons!
 
035 – 6215932
Stuur ons een e-mail