Waarom ChangeCreators? Ervaren re-integratieadviseurs • Ambitieus • Landelijk • Diverse specialiteiten Meer info »

Brigitte Slenter

Na het afronden van haar HBO opleiding Maatschappelijk werk en Dienstverlening is Brigitte gaan werken binnen het Praktijkonderwijs en richt zij zich op het bieden van hulp en begeleiding aan individuele of groepen leerlingen, die belemmeringen ondervinden in hun functioneren binnen de werksituatie of daarbuiten. Haar streven is om mensen toe te leiden naar een plaats op de regionale arbeidsmarkt en voor te bereiden op een zelfstandig functioneren in de samenleving.

Haar ervaring heeft zij opgedaan binnen een zorgteam om leerlingen in het Speciaal Voorgezet onderwijs te begeleiden naar arbeid. Haar kwaliteiten bij het begeleiden van mensen met autisme en ADHD heeft zij binnen een zorgteam mogen ontwikkelen. Haar visie is dat als je de beperkingen kent, je daarbinnen onbeperkt te werk kunt gaan. De passie van Brigitte ligt bij het begeleiden van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Graag verovert zij met hen de arbeidsmarkt op een creatief denkende manier.

De kandidaten die zij begeleidt hebben een zeer diverse achtergrond. Van niet geschoold tot hoog geschoolde mensen en vaak in opdracht van het UWV of diverse Gemeenten (Wajong, WIA, ZW, WWB), maar ook voor diverse werkgevers en arbodiensten (Spoor 2, Outplacement, loopbaanbegeleiding).

Met volle overtuiging durft zij te zeggen dat “Matchen” haar passie is! Als ervaren re-integratieadviseur zegt zij veel energie te krijgen van het ontwikkelen van mensen, ontdekken waar iemand zijn kracht ligt en hoe dit te vertalen in een functie. Zij werkt vanuit de innerlijke overtuiging dat ieder mens uniek is, potentieel heeft en dat van daaruit letterlijk alles kan ontstaan. Haar uitdaging en doel is om te achterhalen wat iemand beweegt , waar iemand naar toe wil en om die weg samen te bewandelen. Door kennis, kunde en passie te verbinden lukt het haar om te komen tot een goede “match” tussen werkgever en werkzoekende.

Brigitte werkt volgens de “Brigitte” methode. Deze werkwijze is gestoeld op persoonlijke aandacht voor het individu en is vooral erg praktisch en gaat altijd hand in hand met aandacht voor bewustzijn – keuzes maken – en verantwoordelijkheid nemen. Spreek de taal van de kandidaat! Op deze manier daagt zij de kandidaten uit en ondersteunt zij hen naar persoonlijke groei en zelfredzaamheid. Dit betekent dat zij naar iedere kandidaat kijkt vanuit de verwondering en gericht is op het bijzondere en onverwachte. Dit alles doet zij op een persoonlijke manier waarbij zij commercie, kwaliteit en klantgerichtheid combineert.
Competenties die je van Brigitte mag verwachten zijn: gedrevenheid, energiek, puur, verbindend, commercieel, klantgericht en transparant.

Haar specialisme is Verlieskunde in Coaching en zij is gecertificeerd rouw- en verliesbegeleider. Verlies kent vele vormen! Overlijden, reorganisatie op het werk, werkloosheid, ziekte, slechte medische diagnose, scheiding etc. Zij weet mensen te coachen bij het leren omgaan met verlies van welke aard dan ook. Zij kan dit aanbieden binnen zowel individuele begeleiding als ook tijdens een gezinsbegeleiding of in een lotgenotengroep.

Hoe kunnen we u verder helpen?

Wilt u met ons van gedachten wisselen? Heeft u een offerte nodig? Bel of mail ons!
 
035 – 6215932
Stuur ons een e-mail