Waarom ChangeCreators? Ervaren re-integratieadviseurs • Ambitieus • Landelijk • Diverse specialiteiten Meer info »

Anna Kanneworff

Anna is van huis uit cultureel antropoloog, maar is al jaren actief als (loopbaan)coach en communicatietrainer. Hiervoor heeft ze ruim 8 jaar bij diverse non-profit organisaties gewerkt in binnen- en buitenland op diverse functies in beleid, projectmanagement en uitvoering. Ze houdt als coach van individueel de diepte ingaan en als trainer van de dynamiek van werken met groepen.

Het begeleiden van een grote diversiteit aan mensen, jong, oud, hoog- en laagopgeleid, man, vrouw, met of zonder beperking, diverse culturele achtergronden, in een uitvoerende of leidinggevende functie, blijven haar inspireren in dit werk.

Anna werkt ervarings- en oplossingsgericht en op een speelse manier. Ieder mens is in haar ogen uniek en behoeft een eigen aanpak. Tegelijk is geen mens los verkrijgbaar. We zijn als mensen groepswezens en staan altijd in relatie tot de ander. We vervullen universele rollen en allemaal hebben we herkenbare drijfveren, emoties en gedrag. Veel van dat gedrag speelt zich af in ons onbewuste.

Door ervaringsgericht en dynamisch te werken, laat Anna mensen op een speelse manier contact maken met die diepere stromen en lagen in onszelf, waardoor een ‘bewustzijnsslag’ gemaakt kan worden. Hiermee dienen zich gedragsalternatieven en nieuwe perspectieven aan, die ervoor zorgen dat mensen als ‘vanzelf’ weer verder kunnen met het uitvoeren van hun eigen ambities, beslissingen, doelen en voornemens. En zo kan ieder mens weer een stap maken in het benutten van zijn eigen, oneindig potentieel aan persoonlijke kracht en talenten.

De afgelopen jaren heeft Anna veel ervaring opgedaan in het begeleiden van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar en op het werk. Vaak in opdracht van het UWV: Wajong, WIA, ZW arbo, IRO en sociale activering, maar ook voor werkgevers en particulieren.

Anna wordt gewaardeerd om haar empathisch vermogen en kan goed aansluiten bij de vraag en behoefte van wat er op dat moment speelt. Ze kan op een luchtige, speelse manier diepere problematiek bespreekbaar maken en waar nodig kandidaten een spiegel voorhouden. Dit met het doel om de juiste resultaten te bereiken, zowel voor de klant als voor de opdrachtgever.

Hoe kunnen we u verder helpen?

Wilt u met ons van gedachten wisselen? Heeft u een offerte nodig? Bel of mail ons!
 
035 – 6215932
Stuur ons een e-mail