Deskundige ondersteuning bij re-integratie (spoor 2)

Het is niet zo maar iets dat je er even bij doet, zo’n re-integratietraject spoor 2. Dit brengt veel verantwoordelijkheden en administratie met zich mee. Het is daarom zaak dat je alle stappen uit de Wet Verbetering Poortwachter zorgvuldig zet. Hier komen wij in beeld. Wij kunnen ons namelijk goed voorstellen dat je alle hulp kunt gebruiken bij het goed uitvoeren van deze wet, die vraagt om best wat expertise, om precies weten wat je moet doen om een loonsanctie of andere ellende verderop te voorkomen.

Win-win situatie

Uiteraard ondersteunen wij niet alleen jou, maar ook je medewerker bij het voldoen aan alle eisen op re-integratiegebied in het spoor 2 traject. Jullie hebben immers beiden verplichtingen vanuit de Wet Verbetering Poortwachter.

  • Voor jou
    We ontlasten je door mee te denken, wijzen je op de re-integratieregels en relevante wetgeving en rapporteren volgens de richtlijnen. En als het aan de orde is, gaan we mee naar een WIA-keuring. Tevens hebben we een groot netwerk van samenwerkingspartners, zoals advocaten, arbeidsdeskundigen, casemanagers. Hierdoor blijven we op de hoogte en kunnen wij jou onze expertise blijven garanderen. Bovendien is ons slagingspercentage hoog.

  • Voor je medewerker
    We helpen je zieke medewerker weer aan het werk te komen. Naast regelmatig face-to-face contact, bieden wij een online vacaturesysteem en groepstrainingen waarin de medewerker vaardigheden kan uitbreiden. Bovenal maken wij gebruik van ons netwerk. Via via én samen met je medewerker is ons geheim voor succes. Wij zetten deuren open en nemen onzekerheden weg bij nieuwe werkgevers. Kijk op de pagina spoor 2 medewerker voor meer informatie over het traject voor je medewerker.

Kunnen we je helpen?

Wil je met ons van gedachten wisselen over hoe we jouw medewerker kunnen begeleiden in een spoor 2 re-integratietraject? Bel of mail gerust.

035 – 6215932
Stuur ons een e-mail

Waar kunnen we mee helpen?

Wil je meer weten over een spoor 2 re-integratietraject bij ChangeCreators?
Bel gerust tijdens kantooruren naar 035 – 6215932. Of stuur ons een e-mail.