Deskundige begeleiding bij spoor 2 re-integratie

In een spoor 2 traject gaan wij namens jou samen met de werkgever en medewerker op zoek naar een nieuwe externe werkkring. Uiteraard zorgen we er daarbij voor dat het re-integratietraject voldoet aan alle wettelijke voorschriften, zodat jouw klant geen loonsanctie krijgt opgelegd door het UWV, aan het eind van het tweede ziektejaar.

Gespecialiseerde kennis

Wij hebben al vele werkgevers en medewerkers begeleid bij re-integratie. Deze expertise zetten wij graag in voor jouw klanten.

  • Ondersteuning werkgever:
    We ontlasten de werkgever door mee te denken, advies te geven als het gaat om re-integratieregels, wetgeving en rapportages, te ondersteunen in de coaching en re-integratie. Zo nodig, zijn wij aanwezig bij de WIA-keuring of helpen we bij andere contacten met het UWV. Ons grote netwerk van samenwerkingspartners, zoals advocaten, arbeidsdeskundigen, casemanagers, zorgt ervoor dat we up to date blijven. Tenslotte is ons slagingspercentage hoog.

  • Ondersteuning medewerker:
    Op basis van een persoonlijk profiel en loopbaanonderzoek gaan we in een maatwerktraject samen met de medewerker op zoek naar een nieuwe externe werkkring. Niet zomaar ander werk, maar werk dat past bij de voorwaarden die de medewerker nodig heeft om goed te kunnen functioneren, gezien zijn beperkingen. De medewerker krijgt daartoe directe, individuele begeleiding van een van onze professionele loopbaan- en re-integratieadviseurs. Deze ondersteunt hem onder andere bij het vergroten van de persoonlijke effectiviteit en sollicitatievaardigheden. Om passend werk te vinden, benaderen wij actief potentiële werkgevers. Daarbij zetten wij ons uitgebreide netwerk in. Daarnaast kan de medewerker gebruik maken van ons online vacaturesysteem. Eventueel kunnen wij de medewerker ook begeleiden op de nieuwe werkplek in de vorm van coaching.

Kunnen we je helpen?

Wil je met ons van gedachten wisselen over hoe we jouw klant kunnen begeleiden in een spoor 2 re-integratie-traject? Bel of mail gerust.

035 – 6215932
Stuur ons een e-mail

Waar kunnen we mee helpen?

Wil je meer weten over re-integratie spoor 2 bij ChangeCreators?
Bel gerust tijdens kantooruren naar 035 – 6215932. Of stuur ons een e-mail.