Spoor 3

ChangeCreators wordt door verzekeraars regelmatig ingezet voor re-integratietrajecten, wanneer het dienstverband na twee jaar ziekte beëindigd is en de werkgever eigen risicodrager is.

Inhoud

In overleg met de verzekeraar en de kandidaat wordt een trajectplan op maat opgesteld, zodat er vervolgens op zoek kan worden gegaan naar een passende werkplek. Naast dat er naar wensen en mogelijkheden wordt gekeken (loopbaantraject) en er als tussenstap een werkervaringsplaats of stage (bij omscholing) kan worden ingezet, zal er aandacht worden besteed aan het solliciteren, communiceren en presenteren (sollicitatiebegeleiding) en zal er optimaal gebruik worden gemaakt van het netwerk van ChangeCreators en van de kandidaat. Ook zullen er actief werkgevers worden benaderd (bemiddeling) en zal ChangeCreators, naast dat er mee wordt gekeken bij het aanvaarden van een nieuwe werkkring (plaatsing), nazorg of jobcoaching (als iemand daarvoor in aanmerking komt) verlenen.

Wanneer het spoor 3 traject een vervolg is op een spoor 2 traject, kan het traject uiteraard beginnen waar het vorige traject is geëindigd. Verder zijn alle producten ook los inzetbaar (ook op spoor 1). Hierbij kan gedacht worden aan loopbaanbegeleiding, coaching (bijvoorbeeld bij burnout), begeleiding tijdens werkervaringsplaatsen, bemiddeling en trainingen (sollicitatie, assertiviteit, stress, timemanagement).

Hoe kunnen we u verder helpen?

Wilt u met ons van gedachten wisselen? Heeft u een offerte nodig? Bel of mail ons!
 
035 – 6215932
Stuur ons een e-mail