Waarom ChangeCreators? Ervaren re-integratieadviseurs • Ambitieus • Landelijk • Diverse specialiteiten Meer info »

Spoor 2 trajecten


Hoe selecteert u een geschikt re-integratiebedrijf voor een spoor 2 traject? Er zijn immers zoveel aanbieders, met prijzen die variëren van absurd laag tot extreem hoog. Ons advies is om altijd goed door te vragen. Dan zult u zien dat de inhoud van trajecten en de kwaliteit van dienstverlening nogal verschilt. Dan zult u zien dat ChangeCreators hét bureau is voor bedrijven en organisaties die hun medewerker een nieuwe kans gunnen.

Gespecialiseerd

Individuele begeleiding van en kennis over de doelgroep, zieke medewerkers die kampen met lichamelijke of psychische beperkingen.

Vindingrijk

We combineren jarenlange ervaring met een flinke dosis inzicht en creativiteit. Daardoor vinden we altijd een passende oplossing.

Hoog slagingspercentage

Mede dankzij ons uitgebreide netwerk van samenwerkingspartners vindt vrijwel iedereen via ons een nieuwe kans.

Onze aanpak in het kort


We spreken de zieke medewerker frequent face-to-face, meestal bij hem of haar thuis en besteden veel aandacht aan het in kaart brengen van wensen, mogelijkheden en voorwaarden waaronder iemand goed kan functioneren.

Hiervoor zetten we gevalideerde testen in en oriënteren we gericht op de huidige arbeidsmarkt. Dit om vervolgens actief op zoek te gaan naar potentiële werkgevers.

Naast dat we een online vacaturesysteem hebben en medewerkers deel mogen nemen aan groepstrainingen (b.v. LinkedIn, personal branding), maken we vooral gebruik van ons netwerk. Via via én samen met de medewerker is het geheim. We zetten deuren open en nemen onzekerheden weg bij nieuwe werkgevers.

Keuze uit drie trajecten


ChangeCreators is gespecialiseerd in het begeleiden en bemiddelen van mensen met lichamelijke of psychische problematiek en weet zowel de belangen van werkgevers als die van medewerkers deskundig te behartigen.

Spoor 2 Basis

Sollicitatiebegeleiding
Digitaal vacaturesysteem (3 mnd.)

Spoor 2 Plus

Alles van Basis, met als extra:

Trajectplan
Loopbaanscan (2 gesprekken)
Coaching (rondom acceptatie)
Werkervaringsplaats (optie)
Digitaal vacaturesysteem (3 mnd.)
Tweewekelijks face-to-face contact
Bemiddeling    

Spoor 2 Compleet

Alles van Basis en Plus, met als extra:
 
 Loopbaantraject (6-8 bijeenkomsten)
Intensieve bemiddeling
Digitaal vacaturesysteem (6 mnd.)
Wekelijks face-to-face contact

ChangeCreators met hart en ziel


Het team van ChangeCreators bestaat uit betrokken loopbaan- en outplacementadviseurs, (job)coaches, re-integratieconsulenten, trainers en psychologen. Al onze medewerkers bieden maatwerk, zijn specialisten op hun vakgebied en hebben minimaal een HBO opleiding, aangevuld met een post-HBO opleiding tot loopbaanadviseur of (job)coach.

Doordat wij ChangeCreators hebben met zeer diverse achtergronden en expertises en uit verschillende regio’s, zijn wij in staat om een goede match te maken tussen de vraag van de opdrachtgever en de adviseur die hier het beste bij past.

Maak kennis met ons team 

Kunnen we u verder helpen?

Wilt u met ons van gedachten wisselen? Heeft u een offerte nodig? Bel of mail ons!
 
035 – 6215932
Stuur ons een e-mail