Waarom ChangeCreators? Ervaren re-integratieadviseurs • Ambitieus • Landelijk • Diverse specialiteiten Meer info »

Re-integratiebureau Delft

ChangeCreators is een dynamisch en betrokken bedrijf met een gesprekslocatie in Delft. We hebben ruime ervaring in het uitvoeren van re-integratietrajecten en stellen mensen in staat capaciteiten te herkennen, te ontwikkelen en in te zetten op plaatsen waar deze optimaal tot hun recht komen.

Re-integratiespecialist in Delft

Met onze niet alledaagse benaderingswijze prikkelen wij mensen om op een andere manier naar zichzelf, hun omgeving en vraagstukken op het gebied van werk te kijken. 

Onze jarenlange ervaring, gecombineerd met een gezonde dosis realiteitszin zorgen ervoor dat nieuwe ervaringen steeds verbonden kunnen worden met de praktijk van alledag. Hiervoor maken we gebruik van een professioneel netwerk van re-integratieconsulenten, psychologen, loopbaanadviseurs, (job)coaches en trainers.

Diverse soorten re-integratie

ChangeCreators houdt zich voor Delft en omgeving zowel bezig met opdrachten van werkgevers, als vanuit het UWV. Daarnaast bieden wij persoonlijke ondersteuning aan en hebben wij de afgelopen jaren, vanuit de aanbestedingen, in verschillende regio’s gunningen gekregen.

Meer informatie over re-integratietrajecten

Op onze website kunt u meer informatie vinden over onze re-integratietrajecten voor het UVW. Bent u werkgever, kijk dan eens naar onze spoor 2-trajecten en begeleidingen op het gebied van outplacement. Als u vragen heeft, kunt u ook tijdens kantooruren bellen naar 035 – 621 59 32 of ons contactformulier invullen. We helpen u graag verder!

Hoe kunnen we u verder helpen?

Wilt u met ons van gedachten wisselen? Heeft u een offerte nodig? Bel of mail ons!
 
035 – 6215932
Stuur ons een e-mail