Letselschade: re-integratie na ongeval, medisch incident of misdrijf

Een medewerker kan door ernstig letsel veroorzaakt door een derde partij (tijdelijk) arbeidsongeschikt zijn geraakt. Daar komt best wat bij kijken. Zeker omdat er hierbij meerdere partijen betrokken zijn. Ieder met zijn eigen verantwoordelijkheden. Zo is vanuit de Wet verbetering Poortwachter de werkgever verplicht de zieke medewerker te laten re-integreren in werk. En is de medewerker verplicht daaraan mee te werken.

Schadelast beperken

Re-integratie brengt altijd kosten met zich mee. Daarom is het belangrijk dat de arbeidsongeschikte medewerker zo snel mogelijk weer aan de slag gaat. Het loont om hierbij ChangeCreators in te schakelen. Als re-integratiebureau hebben wij verstand van zaken. Dat zetten wij graag om nieuw duurzaam arbeidsperspectief te creëren. Bovendien zijn wij een onafhankelijke partij, die zowel werkgever als medewerker kunnen ondersteunen.

Toegevoegde waarde ChangeCreators

  • Onze begeleiding gaat verder dan alleen het vinden van een baan
  • Onafhankelijke en objectieve benadering van re-integratie in spoor 1, 2 of 3
  • Wij zijn thuis in de wereld van de re-integratie en kunnen daardoor sneller schakelen

Kunnen we je helpen?

Wil je weten hoe wij kunnen begeleiden bij de re-integratie van medewerkers die arbeidsongeschikt zijn geraakt door letsel veroorzaakt door derden? Bel of mail gerust.

035 – 6215932
Stuur ons een e-mail

Waar kunnen we mee helpen?

Wil je meer weten over re-integratie na letsel door derden bij ChangeCreators?
Bel gerust tijdens kantooruren naar 035 – 6215932. Of stuur ons een e-mail.