Waarom ChangeCreators? Ervaren re-integratieadviseurs • Ambitieus • Landelijk • Diverse specialiteiten Meer info »

Hulp bij je beroepskeuze


ChangeCreators biedt speciaal voor scholieren, studenten en starters een beroepskeuzeonderzoek waarin wordt gekeken naar kwaliteiten en competenties. Kennis over je kwaliteiten en competenties geeft meer inzicht in welke opleiding of baan passend is en maakt dat er goede keuzes kunnen worden gemaakt voor nu en in de toekomst.

Zekerder van je zaak!

Het onderzoek helpt je om uit alle opleidingen er één te kiezen die uitstekend bij je past.

Inspirerende begeleiding

We doen niet alleen een test, maar baseren ons advies ook op onze eigen inzichten en jarenlange ervaring op de arbeidsmarkt.

Beroepen met toekomst

De test duurt 2 uur en levert inzicht op in talent, interesses en bijbehorende kansberoepen, dus een baan waar toekomst in zit!

Onze aanpak in het kort


Het beroepskeuzeonderzoek is een traject van twee gesprekken van anderhalf uur waarin wordt gekeken naar interesses, motivatie en competenties. Eerst vindt er een kennismakingsgesprek plaats met de adviseur om de vraag in kaart te brengen.

Als er een klik is, volgt de afname van een gevalideerde interesse- en competentietest om alles in kaart te brengen. Daarna volgt er een terugkoppelingsgesprek.

Tijdens het beroepskeuzeonderzoek worden wensen, behoeften, bekwaamheden, sterke kanten, successen en motivatie duidelijk in beeld gebracht. Het resultaat is een richting waarin de scholier zijn of haar toekomst kan zoeken. Ook wordt er een actieplan ten aanzien van de toekomst opgesteld en worden de voorwaarden omschreven waaraan een profiel, opleiding of baan moet voldoen om goed te kunnen functioneren.

Praktische info


Het beroepskeuzeonderzoek vindt plaats op ons kantoor in Hilversum. Er is voldoende parkeergelegenheid, maar ook via de bus en trein zijn we goed bereikbaar. Mocht het gemakkelijker zijn om het onderzoek op afstand, bijvoorbeeld via Skype, uit te voeren, dan is dat ook mogelijk. De kosten zijn eenmalig € 275,00.

“Blij met het advies van ChangeCreators. Ze gaven me de zekerheid die ik zocht. Ik wist wel een beetje wat ik wilde namelijk, maar wilde graag zeker weten dat ik de juiste keus maken. Echt zonde om er later achter te komen dat het beroep toch niet bij je past.”

Chantal (18) – studeert nu pedagogische wetenschappen in Leiden.

ChangeCreators met hart en ziel


Het team van ChangeCreators bestaat uit betrokken loopbaan- en outplacementadviseurs, (job)coaches, re-integratieconsulenten, trainers en psychologen. Al onze medewerkers bieden maatwerk, zijn specialisten op hun vakgebied en hebben minimaal een HBO opleiding, aangevuld met een post-HBO opleiding tot loopbaanadviseur of (job)coach.

Doordat wij ChangeCreators hebben met zeer diverse achtergronden en expertises en uit verschillende regio’s, zijn wij in staat om een goede match te maken tussen de vraag van de opdrachtgever en de adviseur die hier het beste bij past.

Maak kennis met ons team 

Hoe kunnen we jou verder helpen?

Wil je met ons van gedachten wisselen? Bel of mail ons!
 
035 – 6215932
Stuur ons een e-mail