Waarom ChangeCreators? Ervaren re-integratieadviseurs • Ambitieus • Landelijk • Diverse specialiteiten Meer info »

Een hele zorg minder

Wij inspireren mensen om te ontdekken wie zij zijn, waar ze voor staan en wat ze nodig hebben om lekker in het werk te staan. Met jou of je medewerker gaan we praktisch aan de slag in verschillende trajecten die zorgen voor een positieve verandering op het werk. Dat kan zijn op de huidige werkplek of op een nieuwe werkplek, vanuit een dienstverband of een uitkering.

Samen op zoek naar antwoorden op vragen als: Wie ben je? Wat drijft je? Wat heb je nodig? Waar word je blij van? Kortom: Waar vind jij je werkgeluk? Wij ondersteunen graag bij deze ontdekkingsreis. Daarbij zetten we mensen weer in hun kracht zodat ze op eigen benen verder kunnen. Zo brengen wij positieve en gedegen verandering tot stand. Vandaar onze naam: ChangeCreators.

Onze specialisatie is carrièremanagement. Concreet betekent dit dat wij re-integratie na ziekte (spoor 2), outplacement, loopbaanbegeleiding, jobcoachingloopbaanscan en coaching bieden. Met een ziektewet-, wia- of wajong-uitkering kun je in aanmerking komen voor Modulaire Re-integratiediensten, een Werkfit Maken– en/of Naar Werk-traject.

Ben je werkgever of een UWV-professional of heb je een UWV-uitkering (AG of ZW)? Dan verwijzen we je naar de pagina werkgevers of die voor UWV voor meer informatie over onze diensten.

Maak kennis met ons

Hieronder kun je kennismaken met alle medewerkers en adviseurs van ChangeCreators. Wil je weten welke adviseur het best bij jou past, dan helpen we je hier graag bij. Maak dan gebruik van onze online keuzehulp.

Peggy Smeele

Adviseur

Marciano Casetta

Adviseur

Anika Morsink

Adviseur

Iko Kakes

Adviseur

Martial Ipema

Junior adviseur

Franklin Leers

Adviseur

Nanya Radema

Directie

Liesbeth Aarts

Adviseur

Rosalie Versloot

Adviseur

Esther Kruiter

Adviseur

Anke Gravenberch

Communicatieadviseur

Erik Bos

Adviseur

Elly de Jonge

Adviseur

Yvonne Keyzer

Adviseur

Diane Frénay

Adviseur

Janet Rodenburg

Adviseur

Odin Kos

Adviseur

Esther Pomp

Adviseur

Over ChangeCreators

Wij bestaan sinds 2005. Geïnitieerd door Nanya Radema en Jacqueline Kruunenberg. Beiden super enthousiast en bevlogen met een duidelijk doel voor ogen: mensen begeleiden op de kruispunten van hun leven, of dat nu gaat om een bezinningsvraag of (het behouden van) een passende baan. Op een menselijke en betrokken manier, maar wel altijd realistisch en met twee benen aan de grond. Dat is waar ChangeCreators voor staat.

Voor ons is het belangrijk dat jij of je medewerker je gezien voelt en gaan daarom voor een perfecte match tussen jouw vraag en ons aanbod. Dat kan omdat onze specialisten diverse achtergronden en expertises hebben. Ze komen uit het bedrijfsleven en weten dus waarover zij praten. Bovendien zijn ze minimaal hbo-geschoold, aangevuld met een post-hbo-opleiding tot loopbaanadviseur of (job)coach. Ook dat zorgt ervoor dat onze trajecten inhoudelijk daadwerkelijk ergens over gaan. Tenslotte werken wij in verschillende regio’s, zodat wij altijd dicht bij jou of je medewerker te vinden zijn.

Nanya en Jacqueline