Deskundige ondersteuning bij outplacement

Van werk naar werk komen, kan best lastig zijn voor een medewerker. Die kan daar zeker steun bij gebruiken. Dat doe je echter niet zo maar. Een duurzame en passende werkplek vinden, vraagt om kennis van de huidige arbeidsmarkt. Weten hoe je de kwaliteiten van een medewerker kunt vertalen naar kansen in werk. Dat vraagt om expertise, om tijd en aandacht. Daarom is het prettig dat je dit traject kunt uitbesteden door ons in te schakelen. Jouw medewerker is bij ons in goede handen. En we houden jou op de hoogte hoe het jouw medewerker vergaat op de zoektocht naar ander werk. Zo werkt een outplacement traject twee kanten op:

Voor jou

Je kunt je medewerker niet alleen met een gerust hart aan ons overlaten, maar je kunt ook gebruik maken van onze kennis. Zo kun je met ons sparren over hoe jouw medewerker zo snel mogelijk naar ander passend werk komt. In dit kader is het prettig om te weten dat je medewerker bij ons zo veel mogelijk zelf de regie krijgt zodat deze zijn/haar eigen verantwoordelijkheid kan nemen. Ook denken we met je mee over vragen als hoe je je medewerker het beste kunt begeleiden op weg naar het ontslag, waarbij er aandacht is voor het verwerkingsproces. Ook fijn is dat je met de inzet van een outplacement traject de kans op slagen aanzienlijk vergroot voor je medewerker.

Voor je medewerker

Bij een gedwongen ontslag komt er van alles op je medewerker af. Niet alleen praktische vragen zoals de vraag ‘Hoe vind ik zo snel mogelijk ander werk?’ maar ook emoties waaronder gevoelens van verlies. Dit alles krijgt aandacht in het outplacement traject. Zo ondersteunen wij je medewerker in de zoektocht naar werk dat het beste past, of dat nou een nieuwe baan is of een eigen onderneming. In persoonlijke gesprekken achterhalen we wat je medewerker wil en kan. Met trainingen oefenen we vaardigheden die nodig zijn om de gewenste job te scoren. In ons online vacaturesysteem matchen we de kwaliteiten van de medewerker met de beschikbare vacatures om zo passende en duurzame functies te identificeren. En natuurlijk zetten we ons uitgebreide netwerk in om je medewerker aan een baan te helpen. Kijk op de pagina outplacement medewerker voor meer informatie over het traject voor je medewerker.

Kunnen we je helpen?

Wil je met ons van gedachten wisselen over hoe we jouw medewerker kunnen begeleiden in een outplacementtraject? Bel of mail gerust.

035 – 6215932
Stuur ons een e-mail

Ons unieke aanbod

Wij leveren altijd een traject op maat. Daarom kun je bij ons kiezen uit drie verschillende outplacement trajecten, van basis tot compleet:

Waar kunnen we mee helpen?

Wil je meer weten over een outplacementtraject bij ChangeCreators?
Bel gerust tijdens kantooruren naar 035 – 6215932. Of stuur ons een e-mail.