Waarom ChangeCreators? Ervaren re-integratieadviseurs • Ambitieus • Landelijk • Diverse specialiteiten Meer info »

Outplacement – van werk naar werk dat beter op nu aansluit


ChangeCreators begeleidt werknemers van werk naar werk dat beter bij ze past.

Altijd dichtbij

Onze loopbaanadviseurs zitten overal in het land, dus altijd op een prettige reisafstand.

Snel op koers

Dankzij een slimme analyse en jarenlange ervaring weten we al snel in welke richting we het moeten zoeken. 

Matchgarantie

We werken met een systeem waarin echt iedere vacature te vinden is. Het is dan ook uitgesloten dat we onverrichterzake gaan zoeken.

Onze aanpak in het kort


Na een vrijblijvend oriënterend gesprek met de medewerker, brengen we de huidige situatie in kaart en schenken we aandacht aan de impact die de ontwikkelingen op hem of haar hebben. Op basis hiervan maken we een persoonlijk plan met oa. een overzicht van geschikte nieuwe functies.

De kern van het programma bestaat uit een analyse van het potentieel van de medewerker. Dit doen we aan de hand van diverse onderzoeken en testen. Tevens wordt een verantwoorde taxatie gemaakt omtrent zijn of haar kansen op de arbeidsmarkt. Er wordt gewerkt in wekelijkse of 14-daagse bijeenkomsten, met een gemiddelde doorlooptijd van 6 maanden. De plaats en de data zullen in overleg met de medewerker worden vastgesteld.

De medewerker krijgt directe, individuele begeleiding van een van onze loopbaan- en outplacementadviseurs.  Naast individuele begeleiding speelt de adviseur een actieve rol in de benadering van werkgevers. Daarbij schakelen we ons uitgebreide netwerk in en bieden we ondersteuning bij het aanvaarden van een nieuwe werkplek. We begeleiden dus van a t/m de nieuwe bestemming.

Keuze uit drie trajecten


ChangeCreators is gespecialiseerd in het begeleiden en bemiddelen van mensen met een lichamelijke of psychische problematiek en weet zowel de belangen van werkgevers als medewerkers deskundig te behartigen.

Outplacement Basis

Sollicitatiebegeleiding
Eindrapportage

Outplacement Plus

Alles van Basis, met als extra:

Loopbaanscan (2 gesprekken)
Coaching (rondom acceptatie)
Werkervaringsplaats (optie)
Digitaal vacaturesysteem (3 mnd.)
Tweewekelijks face-to-face contact
Bemiddeling    

Outplacement Compleet

Alles van Basis en Plus, met als extra:
 
Loopbaantraject (6-8 bijeenkomsten)
Intensieve bemiddeling
Digitaal vacaturesysteem (6 mnd.)
Wekelijks face-to-face contact

ChangeCreators met hart en ziel


Het team van ChangeCreators bestaat uit betrokken loopbaan- en outplacementadviseurs, (job)coaches, re-integratieconsulenten, trainers en psychologen. Al onze medewerkers bieden maatwerk, zijn specialisten op hun vakgebied en hebben minimaal een HBO opleiding, aangevuld met een post-HBO opleiding tot loopbaanadviseur of (job)coach.

Doordat wij ChangeCreators hebben met zeer diverse achtergronden en expertises en uit verschillende regio’s, zijn wij in staat om een goede match te maken tussen de vraag van de opdrachtgever en de adviseur die hier het beste bij past.

Maak kennis met ons team 

Kunnen we u verder helpen?

Wilt u met ons van gedachten wisselen? Heeft u een offerte nodig? Bel of mail ons!
 
035 – 6215932
Stuur ons een e-mail