Modulaire Re-integratiediensten: weer participeren

Wil je wel weer werken maar zit je op dit moment klem? Omdat je door ziekte of arbeidsongeschiktheid al te lang buiten de maatschappij staat? Ben je er nog niet aan toe aan de slag te gaan in een Werkfit Maken of een Naar Werk traject? Dan kun je bij ons terecht voor de zogenaamde Modulaire Re-integratiediensten. Deze omvatten de modules Participatie Interventie, Bevorderen Maatschappelijke Deelname en Begeleiding Bij Scholing.

Bij de eerste twee ondersteunen wij jou bij het doorbreken van je sociaal isolement, zodat je weer mee doet aan de maatschappij en je de stap naar de arbeidsmarkt durft te maken. Ook kun je Begeleiding Bij Scholing krijgen als het jou (nog) niet lukt de scholing die je volgens UWV nodig hebt zelfstandig te doorlopen.

Let op: je kunt aan de Modulaire Re-integratiediensten deelnemen na een verwijzing van het UWV. Deze zijn bedoeld voor mensen die arbeidsvermogen hebben en een arbeidsongeschiktheidsuitkering (Wajong, Wia, Wao) of Ziektewetuitkering ontvangen.

Voordelen Modulaire Re-integratiediensten

  • Samen met jou op zoek naar wat haalbaar is
  • Intensieve ondersteuning bij jouw terugkeer naar werk
  • Gedurende gehele traject dezelfde deskundige en betrokken adviseur
  • Begeleiding in of nabij je eigen woonplaats

Kunnen we je helpen?

Wil je met ons van gedachten wisselen over hoe jij weer kunt gaan participeren als het gaat om werk? Bel of mail gerust.

035 – 6215932
Stuur ons een e-mail

Waarom ChangeCreators?

Wij inspireren je om te ontdekken wie je bent, waar je voor staat en wat je nodig hebt om lekker in je werk te staan. In onze re-integratietrajecten helpen we je de voorwaarden te creëren, die nodig zijn om goed te functioneren en een nieuwe, passende werkplek te vinden.

Waar kunnen we mee helpen?

Wil je meer weten over Modulaire Re-integratiediensten bij ChangeCreators?
Bel gerust tijdens kantooruren naar 035 – 6215932. Of stuur ons een e-mail.